Monday، 19 May 2025 | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
1 2

گیلانیان : معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: 180 طرح نیمه تمام در حوزه فعالیت های این وزارتخانه وجود دارد که در صورت اختصاص 40 هزار میلیارد ریال اعتبار تکمیل و به بهره برداری می رسند.

محمدجعفر علیزاده طی مصاحبه ای در چالوس افزود: 138 باب بیمارستان، هشت ورزشگاه، توسعه حرم حضرت معصومه (س) و آستان مقدس حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، مصلی امام خمینی (ره) و ندامتگاه بزرگ تهران از جمله این طرح های عمرانی است.

رییس سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی، بدون اعلام میزان پیشرفت فیزیکی هر یک از این طرح ها تاکید کرد: تکمیل طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی حدود 70 درصد به بالا جزو برنامه های اولویت دار دولت است.

علیزاده همچنین از ساخت تعداد 28 باب بیمارستان از مجموع 138 باب مراکز درمانی نیمه تمام در کشور تا پایان امسال خبر داد و افزود: با ساخت این تعداد بیمارستان، حدود دو هزار و 460 تخت به سایر تخت های بیمارستانی در کشور افزوده می شود.

وی ساخت این تعداد بیمارستان در موعد مقرر از سوی دولت تدبیر و امید را به عنوان یک کار بسیار سنگین و رکورد در طول تاریخ انقلاب اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد، با هماهنگی به عمل آمده با وزیر بهداشت، بیمارستان های هدف گذاری شده به موقع تجهیز شوند.

وی بدون اعلام زمان تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام گفت: در صورت تخصیص اعتبار لازم و کافی این طرح ها به بهره برداری می رسند./منبع : ایرنا

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان