Monday، 19 May 2025 | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
1 2

اختصاصی گیلانیان : اینترنت پرسرعت 493 روستای گیلان در دومین روز از هفته دولت در شرایطی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد که در همین روز اینترنت پرسرعت رشت حد اقل از ساعت 6 تا 9 و شش دقیقه عصر قطع بود .

اگرچه قطعی و یا کندی اینترنت پدیده تازه ای نیست و کم و بیش همگان با آن مواجهند ولی چون انتظار طولانی شد ساعت 6 و 55 دقیقه با 2020 شرکت مخابرات تماس حاصل شد که در خط انتظار اپراتور بودن کمتر از قطعی اینترنت عذاب آور نبود علی الخصوص که پاسخ سرکاری اپراتور اعصاب خرد کن شد .

تلفن گویای 2020 مکررا اعلام می کرد که نوبت شما چند است ! و چند دقیقه انتظار لازم است ! تشکر از حوصله ای می شود و از این حرف ها که با آهنگ در حال پخش کمی انتظار را قابل تحمل می کرد .

اگر چه قرار بود سه دقیقه منتظر بمانیم ولی این انتظار بیش از حدود 10 دقیقه ادامه یافت و معلوم نیست :

الف – آیا مخابرات بابت این انتظار تحمیلی که تلفن را اشغال نگه می دارد هزینه محاسبه می کند یا خیر ؟

ب – در صورت مثبت بودن پاسخ سوال اول هزینه مترتبه را بر اساس کدام تعرفه محاسبه می کند ؟ دقیقه ای 21/26 ریال یا دقیقه ای 30 ریال ؟

ج – در صورت هزینه بردار بودن این انتظار آیا مبلغ دریافتی قانونی است یا خیر ؟

از این سوال ها که بگذریم اپراتور محترم برغم اطلاع از وضعیت اینترنت پاسخ داد : "با یک بار خاموش کردن و چند دقیقه انتظار کشیدن روشن نمایید و از اینترنت استفاده کنید" !!

نشان به این نشانی دستور اپراتور اجرا شد ولی خفگی اینترنت درست نشد که نشد !

با توجه به نوع کار بالاجبار به خط دیگری که متعلق به یک شرکت خصوصی است استفاده شد ولی آن خط نیز بهتر از خط مخابرات نبود و این وضعیت تا ساعت 9 و شش دقیقه شب ادامه داشت که اوضاع رو به بهبودی رفت .

بنظر می رسد پهنای باند پاسخگوی وسعت اینترنت پرسرعت تدارک دیده نیست لازم است و برای خدمات رسانی بهتر خوب است متولیان امر اینترنت پرعت شهری و روستائی را نوبتبندی کنند و صبح ها به روستا و عصر ها و شب ها به شهر اختصاص داده شود بلکه این قطعی های مکرر کمتر شود !!

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان