Wednesday، 21 May 2025 | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
1 2

گیلانیان : آیت الله زین العابدین قربانی در خطبه نماز جمعه با گرامیداشت شهادت دو دولتمرد جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: محمدعلی رجایی رئیس جمهور و حجت الاسلام محمدجواد باهنر نخست وزیر توسط منافقان مظلومانه به شهادت رسیدند.

وی به رنج های شهیدان رجایی و باهنر در تحقق انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: دولتمردان باید مانند رجایی و باهنر باشند.

خطیب جمعه رشت با بیان اینکه شهادت رجایی و باهنر برای ملت ایران رنج آور بود، تصریح کرد: انقلاب اسلامی با شهادت رجایی و باهنر رونق گرفت.

وی سرکشی دولتمردان از نقاط مختلف در هفته دولت را در رسیدگی به مشکلات مردم تاثیرگذار خواند و گفت: دولت در این هفته پروژه های مختلفی را افتتاح کرده است.

آیت الله قربانی با اشاره به وظیفه بزرگ دولتمردان در جامعه متذکر شد: وظایف دولتمردان در فرمایش علی (ع) به مالک اشتر را در کتاب منشور مملکت داری تدوین کرده ام.

وی نخستین موضوع دولت را اقتصاد دانست و افزود: کاهش تورم و افزایش درآمد مردم از اهداف دولت است.

امام جمعه رشت درباره ابلاغ سیاست های مقام معظم رهبری ادامه داد: اقتصاد مقاومتی موجب افزایش درآمد مردم می شود.

وی با تبریک آغاز دهه کرامت و روز دختر به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) اظهار کرد: قم اکنون آشیانه اهل بیت (ع) شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان بزرگ ترین بلای بشریت در دنیای امروز را ترور نامید و تصریح کرد: هر روز در نقاط مختلف دنیا شاهد رفتارهای تروریستی هستیم و آمریکا و غرب از ترویست ها حمایت می کنند.

خطیب جمعه رشت با بیان اینکه مردم متوجه نقشه های شوم دشمنان می شوند گفت: مقاومت راه نجات فلسطین است و مردم غزه مدت 50 روز در مقابل حملات رژیم صهیونیستی ایستادگی کرده و آنها را مجبور به قبول آتش بس کردند.

وی داشتن فرودگاه و بندر را از خواسته های مردم غزه دانست و تصریح کرد: ارتباط با دنیای آزاد از دیگر خواسته های مردم است.

وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی مجبور شد در مقابل مردم مقاوم غزه تسلیم شود، یادآور شد: مردم غزه در این جنگ نابرابر به پیروزی رسیدند.

امام جمعه رشت خاطرنشان کرد: استکبار باید بفهمد مردم غزه زنده هستند و باید به حقوق خود برسند.

وی مخالفت با فتنه و فتنه گران را مورد تاکید قرار داد و متذکر شد: فتنه خط قرمز نظام است.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان