
گیلانیان : رییس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان گفت: هم اکنون هزار طرح نیمه تمام صنعتی در گیلان در دست ساخت است.
علی منتظری امروز 8 شهریورماه در مراسم افتتاح طرح توسعه شرکت لوازم طبی ایران در شهر صنعتی رشت که با حضور دکتر محمد شریعت مداری معاون اجرایی رییس جمهور به بهره برداری رسید در جمع خبرنگاران استان ضمن تبریک ایام هفته دولت و آغاز دهه کرامت گفت: در طول هفته دولت طرح های متعدد صنعتی در گیلان افتتاح شد و امروز نیز یکی از بهترین طرح های توسعه استان با حضور دکتر شریعت مداری به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: شرکت لوازم طبی ایران یکی از طرح های توسعه خوب استان محسوب می شود و موجب اشتغالزایی 110نفر در استان می شود.
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه شرکت لوازم طبی ایران بخش مهمی از نیاز به سنگ و سرسوزن کشور را تامین می کند ،تصریح کرد: این شرکت از شرکت های خوب استان است و فعالیت های خوبی را در بخش صنعت استان ایفا کرده است.
وی افزود: هم اکنون هزار طرح نیمه صنعتی در گیلان در دست ساخت است که برخی از آنها از پیشرفت فیزیکی بسیار بالایی برخوردار هستند.
منتظری گفت: معاون اجرایی رییس جمهور به گیلان یکروزه است./منبع : ایسنا