Wednesday، 21 May 2025 | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
1 2

گیلانیان : استاندار گیلان با ابراز رضایت از عملکرد مدیران این استان گفت: تثبیت مدیریت در گیلان از برنامه های مهم است و با این نگاه باید استان را به طرف توسعه سوق دهیم.

محمدعلی نجفی عصر امروز در سمینار فرمانداران شهرستان های این استان حضور دولتمردان در پروژه های هفته دولت را نشانه همدلی، وحدت و آرامش در جامعه ذکر کرد.

وی حضور سه وزیر و دو معاون وزیر در پروژه های هفته دولت گیلان را حاصل تلاش دولتمردان برای افتتاح پروژه ها دانست و اظهار کرد: تعدادی از وزرا و معاونان نیز علاقه مند به حضور در گیلان بودند که بسیار جالب توجه بود.

استاندار گیلان درباره افتتاح نشدن سد آیت الله بهجت تصریح کرد: قرار بود این سد با حضور معاون اول رئیس جمهور مورد بهره برداری قرار گیرد اما این امر میسر نشد و در یک فرصت مناسب به بهره برداری می رسد.

وی رویکرد برنامه ششم توسعه استان را توسعه محور خواند و گفت: در این راستا بحث ٱمایش سرزمین و نقشه راه استان با بودجه 94 پیگیری می شود و در این راستا از نظرهای فرمانداران و مدیران استفاده می شود.

نجفی توسعه فعالیت های کشاورزی را با اولویت زیربخش های زراعت، باغداری، دامداری، صید و آبزیان و ... ذکر کرد و افزود: توسعه افزایش کیفی و بازدهی کشاورزی جزو برنامه های استان است.

وی با بیان اینکه یک هیئت بلندپایه کشورهای cis به زودی وارد تهران می شوند، ادامه داد: پیشنهاد کردم این هیئت بلند پایه به گیلان نیز سفر کند زیرا نیاز به حضور آنها داریم.

استاندار گیلان با بیان اینکه در بحث صادرات باید ببینیم به چه چیزهایی نیاز دارند، افزود: صادرات گیلان باید بر اساس نیازهای کشورهای هدف باشد.

وی توسعه روستایی گیلان به ویژه در بحث جاده و راه را دچار عقب ماندگی خواند و یادآور شد: مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که باید پیگیری و برطرف شود و جاده روستایی محور اصلی ما است.

نجفی توسعه و تجهیز امکانات گردشگری گیلان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: در بحث ماندگاری گردشگر در گیلان نیاز به تحرک جدید است.

وی بحث زیباسازی استان به ویژه در رشت را از شهرهای کویری مانند یزد عقب مانده خواند و بر ضرورت توجه به این امر تاکید کرد.

استاندار گیلان راه آهن قزوین ـ رشت ـ انزلی ـآستارا را در توسعه اقتصادی این استان تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: پیشرفت و توسعه گیلان با راه اندازی این مسیر امکانپذیرتر می شود.

وی تامین سوخت جایگزین برای جنگل نشینان و حفظ محیط زیست را از دیگر اولویت های استان برشمرد و یادآور شد: حفظ محیط زیست باید در اولویت تمام فعالیت ها قرار گیرد.

نجفی از عملکرد مدیران گیلان ابراز رضایت کرد و متذکر شد: تغییراتی که در بحث مدیریتی استان انجام می شود بر اساس مدل های تغییراتی کشور است و دیگر به دنبال تغییر مدیریت نیستم.

وی تثبیت مدیریت و پیگیری آن برای ارتقای مدیریت را از برنامه های مهم گیلان عنوان کرد و یادآور شد: با این نگاه و چارچوب باید پیش برویم.

استاندار گیلان با بیان اینکه در انتظار ابلاغ اعتبارات دولتی هستیم، توجه به بحث سالم سازی دریا در تمام فصول، پیگیری سایت نفتی خزر در رودسر، همکاری با استان های همجوار و حاشیه دریای خزر، کمک به توسعه صنعت مرغ و طیور و دامداری را از برنامه های مهم استان عنوان کرد.

وی توجه به بحث آموزش عالی و موضوع فرسودگی ساختمان های برخی دانشگاه های شهرهای استان مانند علمی کاربردی و ... را از دیگر موارد مورد تاکید قرار داد.

نجفی با اشاره به اینکه امسال زنگ مدرسه باید متفاوت تر از سال های گذشته باشد، یادآور شد: زنگ مدرسه با حفظ محیط زیست باشد./منبع : فارس

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان