Monday، 09 December 2024 | دوشنبه، 19 آذر 1403
1 2

گیلانیان : نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی تاریخ انقضا ندارد و مختص یک زمان خاصی نیست.

غلامعلی جعفر زاده عصر شنبه در نشست توسعه و برنامه ریزی استان افزود: مقام معظم رهبری سیاست های راهبردی سالانه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در اول سال تبیین می کنند.

وی همچنین اظهارداشت: سمت و سوی نامگذاری از سوی مقام معظم رهبری در سال های اخیر  بیشتر اقتصادی بوده است.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت:  دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وقتی از همه ترفندها نا امید شدند متوسل به آخرین حربه یعنی اقتصاد کشور را هدف گرفتند.

وی افزود: در بررسی طرح ها و لوایح و تصویب قوانین در مجلس شورای اسلامی چارچوب و ساختار نامگذاری سال مدنظر است.

جعفرزاده اظهارداشت: اقتصاد و فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی واژه های کلید هستند که در کنار هم  می توانند یک راهبری اساسی برای توسعه همه جانبه کشور  را رقم زنند.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی همیشه باید  مدنظر مردم و مسئولان باشد، گفت: کشورهای پیشرفته و توسعه یافته بر مبنای اقتصاد مقاومتی قطب نخست اقتصاد ، صنعت، علم و غیره در دنیا شدند.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: در مسیر رفع مسائل اقتصادی نباید به سمت و سوی الگوهای غربی رفت زیرا الگوی های غربی به عنوان یک نسخه واحد نمی تواند در تمامی کشور ها پاسخ گو باشد بنابراین مقام معظم رهبری بحث فرهنگ را مطرح فرمودند.

وی تصریح کرد: افق های که در اقتصاد مقاومتی ترسیم  شده است اگر به همت مردم و مسئولان تحقق پیدا کند  نظام جمهوری اسلامی در مقابل گزند تمامی حربه ها و ترفندهای دشمنان مصون خواهد ماند.

جعفرزاده یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی  را کاهش وابستگی به نفت دانست و اذعان داشت: کاهش وابستگی به نفت یعنی رفتن به سمت و سوی سایر درآمدها.

وی گفت:  اقتصاد مقاومتی زمانی به نتیجه می رسد که بتوان تمامی بخش های مهم از قبیل صادرات غیر نفتی، کشاورزی، صنعت، گردشگری، خدمات و غیره را تقویت کرد.

نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: صادرات غیر نفتی زمانی به نتیجه می رسد که تولید در اندازه های واقعی خود  شکل گیرد.

وی تصریح کرد: هر استان متناسب با استعدادها و توان محیطی خود  می تواند در تعالی اقتصاد مقاومتی گام بردارد.

جعفرزاده یادآورشد: تمامی مدیران  نوع برنامه ریزی ها به سمت و سوی باشد که کاهش وابستگی به نفت باشد و نگاه کمتر به بودجه های حاصل شده از نفت و بیشتر به سمت رونق تولید باشد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان