گیلانیان : ستاد نکو داشت مقام آیت الله محمدی گیلانی در بیت حضرت آیت الله قربانی ، نماینده مقام معظم رهبری در گیلان با حضور کلیه اعضا تشکیل جلسه داد.در این جلسه ضمن رونمائی لوح یادبود ، پوستر در خصوص نحوه و زمان تبلیغات محیطی ، آمار مهمانان ، مکان پذیرائی و طریقه استقبال از آنان ، موضوع و محتوای تبلیغات تلویزیونی مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان هر بخش نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و قرار است از عصر روز سه شنبه سوم مهر تبلیغات محیطی آغاز شود.
گفتنی است حضرت آیت الله قربانی موجد این نکوداشت هست که از ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 7 مهر سال 90 در مجتمع آموزشی صدا و سیمای زیبا کنار برگزار می شود و بهمین مناسبت قرار است یک مستند 90 دقیقه ای از ابعاد مختلف شخصیتی معظم له ، اعم از فلسفی ، فقهی و مبارزات سیاسی که با شهادت شخصیت های علمی طراز اول کشور مانند آیات : مصباح یزدی ، مظاهری ، نوری و دیگران به تهیه کنندگی حجت الاسلام پژوم تدارک دیده شده از شبکه 4 سیما پخش شود.
ضمنا کتابی نیز با نام ( در سایه آن سرو بلند ) با بیش از سیصد صفحه از ابعاد مختلف زندگی علامه آیت الله محمدی محمدی گیلانی به قلم حجت الاسلام پژوم در روز برگزاری نکوداشت بین مدعوین توزیع خواهدشد.
نکته حائز اهمیت این که علاوه بر شرکت های شخصیت های برجسته کشوری در این نکو داشت ، از سوی مقام معظم رهبری حجت الاسلام محمدی گلپایگانی ، رئیس دفتر معظم له در این جلسه شرکت خواهد نمود/سفیرسبز