گیلانیان : معاون فرهنگی قوه قضاییه پیشنهاد کرد به منظور مقابله با نیات ضد فرهنگی دشمن در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی متناسب با فرهنگ اسلامی تشکیل شود
حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی روز دوشنبه در همایش ماهواره در آیینه حقوق و اخلاق در رشت بر ضرورت آگاهی بخشی به جامعه بویژه جوانان تاکید کرد و افزود: جوانان در گام نخست، باید دارای آگاهی شوند و به درستی در مسیر تربیت قرار گیرند تا تصمیماتی صحیح اتخاذ کنند.
وی با تاکید بر این که دشمن در فضای مجازی در حال عضو گیری است، گفت: باید بیدار شویم، آسیب ها را بشناسیم، عمیق شویم و در این شناخت اراده هایمان را تجمیع کنیم و در ایجاد فضای مجازی متناسب با فرهنگ اسلامی سرمایه گذاری کنیم.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به نیات پلید دشمنان در راه اندازی شبکه های ماهواره ای و تولید سریال هایی مغایر با فرهنگ اسلامی گفت: باید با همکاری تمامی دستگاه های مربوطه و ایجاد شبکه های مجازی سالم متناسب با فرهنگ اسلامی، از تاثیرات شبکه های ماهواره ای دشمنان ممانعت کرد.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به نظرات مختلف اندیشمندان درباره تاثیرات ابزارهای ارتباطی و رسانه ای از جمله ماهواره بر آحاد افراد جامعه افزود: یکی از اهداف دشمنان از ایجاد شبکه های ماهواره ای، ساختن جهان مجازی برای عضوگیری و به بندگی کشاندن و سرباز شدن افراد است.
وی یکی از روش های این شبکه ها برای تحقق این هدف را پخش سریال هایی با قسمت های متعدد عنوان کرد و گفت: با نشان دادن تمامی ابعاد زندگی در این سریال ها و عادت ایجاد کردن برای تماشا و پیگیری این سریال ها، مخاطبان به تدریج سبک و سیاق و رفتارهای شخصیت های این سریال ها را در زندگی واقعی خود پیاده می کنند.
معاون فرهنگی قوه قضاییه تصریح کرد: تعداد 165 شبکه ماهواره ای فارسی زبان برنامه های متنوع برای اقشار جامعه پخش می کنند تا تمامی طیف های جامعه حتی متدین را تحت تاثیر قرار دهند و سپس به اهداف خود نایل شوند.
به گفته حجت الاسلام صادقی، شبکه های ماهواره ای می کوشند سبک زندگی بشر را تعیین کنند و مردم را به بندگی و بردگی بکشانند که این نوع بردگی جدید است که توسط این ابزارها علیه مردم کشورهای مختلف به کار گرفته می شود.
وی با اشاره به آماری تحقیقاتی از مرکز پژوهش های صدا و سیما گفت: در سه ماهه نخست امسال، 72 سریال از شبکه های ماهواره ای فارسی زبان پخش شده که بیشتر آنها ساخت آمریکا و ترکیه هستند.
معاون فرهنگی قوه قضاییه تصریح کرد: هفت محور در تمامی این سریال ها وجود دارد که خانواده و روابط جنسی، خوراک و نوشیدنی های حرام، پوشش و آرایش از جمله مهمترین موضوعات نمایش داده شده در این سریال ها هستند.
وی مضامین این سریال ها را خیانت، نداشتن تعهد به زندگی مشترک، تجرد گزینی، زندگی های مشترک بدون ازدواج عنوان کرد.
حجت الاسلام صادقی به استناد گزارش مرکز پژوهش های صدا و سیما گفت: بیش از 70 درصد این سریال ها، به مساله خیانت و 74 درصد روابط نامشروع که مضمون اصلی آن خیانت است، می پردازند.
وی همچنین به نمایش شراب خواری در این سریال ها اشاره کرد و افزود: هدف از به تصویر کشیدن این کار، عادی سازی این منکر در جامعه اسلامی است.
معاون فرهنگی قوه قضاییه به موضوع حجاب در سریال های ساخت ترکیه و هند اشاره کرد و گفت: در این سریال ها مشاهده می شود که وقتی کسی حجابش از سرش افتاد، برای گذاشتن آن، هیچ حرکتی انجام نمی دهد.
وی ادامه داد: در همین راستا، ابتدا کمپین برداشتن حجاب ایجاد می کنند و سپس موج اجتماعی راه می اندازند.
همایش «ماهواره در آیینه حقوق و اخلاق» به همت سازمان بسیج حقوقدانان سپاه قدس گیلان و با همکاری دادگستری کل استان و مراکز علمی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد./منبع : ایرنا