اختصاصی گیلانیان : طی مراسم موزیکال کلنگ احداث یکی از ۱۶ پل عابر پیاده و رونمایی از تابلوهای vms با حضور مسئولان شهری رشت در کمربندی شهید قلی پور بر زمین زده شد .
در این مراسم که رییس و جمعی از اعضای شورای اسلامی ، مدیران استان و راهنمایی و رانندگی ، سرپرست و مدیران شهرداری حضور داشتند مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت گفت : از آن جائی که 35 درصد سفر درون شهری توسط عابر پیاده انجام می شود ازز این رو ایجاد پیاده روها حائز اهمیت است .
جمشیدپور در ادامه به آمار تصادفات اشاره نمود و گفت : ۷۴% مربوط به عابرین پیاده است که ۱۰۰% تصادفات در کمربندی ها اتفاق می افتد ، باید با ارائه راه حل و برنامه ریزی درست این آمار را به صفر برسانیم .
وی گفت : شهرداری رشت برای کاهش این آمار با ایجاد سرعت گاه های استاندارد – نصب دوربین های کنترل سرعت ، برگزاری مناقصه برای تصویب طرح ، رساندن سرعت عبوری خودروها به ۶۰ کیلومتر بر ساعت ، احداث پل های عابر پیاده سعی نمود تا گامی بدین منظور بردارد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تصریح نمود : پل های عابر پیاده قبلاً هم در شهر رشت ایجاد شده ولی مورد استقبال قرار نگرفته چون از جذابیت کمتری برخوردار است و اجازه ورود از زیر پل و مکانیزه نبودن از جمله معایب آن می باشد که در پل های جدید اجازه عبور از عرض گذر در زیر پل وجود نخواهد داشت و وجود آسانسور در این پل ها امکان استفاده برای جانبازان ، معلولین ، سالمندان ، افراد مسن را فراهم می نماید .
وی درادامه نور پردازی زیبا ، تامین امنیت ، ایجاد فضای تبلیغاتی بر روی عرشه و زیر پل را از دیگر جذابیت ها عنوان نمود و گفت : برای ایجاد پل های عابر پیاده آسانسوری ۴۰۰ میلیون تومان و برای پل های برقی ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه می شود که این پول از سوی سرمایه گذار پرداخت می گرد و شهرداری فقط جابه جایی تاسیسات برق را بر عهده دارد.
وی افزود : برای این ۲۲ نقطه ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بطوریکه به ازای هر پل ۱۰۰ میلیون تومان فقط برای جابه جایی تاسیسات برق می باشد ، عرض عرشه پل ها ۲ متر ، ارتفاع کف عرشه تا کف آسفالت ۵/۵ متر ، طول این پل ها عمدتاً از ۲۶ متر تا ۳۳ متر می باشد که در فاز اول برای نقاط حادثه خیز این برنامه ریزی انجام شده است .