Friday، 18 April 2025 | جمعه، 29 فروردین 1404
1 2

گیلانیان : استاندار گیلان از مدیرعامل بانک صادرات ایران به دلیل پاسخ شایسته به انتقادات وی از شعبه ی استانی این بانک قدردانی کرد.

دکتر نجفی ظهر امروز در دیدار با محمدحسین فتحعلیزاده عضو هیئت مدیره بانک صادرات کشور با اشاره به دستورمکتوب  صریح و شفاف دکتر پیشرو به مدیر شعب این بانک مبنی بر پرداخت سریع تسیهلات کمیته امداد (ره)، بهزیستی، مسکن روستایی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی گفت : این رویکرد مثبت نسبت به انتقاداتی که در شورای برنامه ریزی و اشتغال از مدیریت استانی بانک صادرات صورت گرفت جای قدردانی دارد.

دکتر نجفی با بیان اینکه انتظارات ما از بانک ها بیش تر از سیاست های ابلاغی توسط بانک مرکزی نیست گفت : ما مشکلات بانک ها در بخش منابع و مصارف را به خوبی درک می کنیم امّا حداقل انتظار ما این بود که عملکرد بانک صادرات استان در سهمیه های ابلاغی مربوط به اشتغال مددجویان کمیته ی امداد و بهزیستی صفر نباشد.

استاندار گیلان خاطر نشان کرد : قطعاً با رویکرد مثبتی که در بانک صادرات کشور نشان داده شده است تا پایان سال آمار عملکرد تسهیلات تکلیفی در این بانک رشد چشمگیرمی یابد.

عضو هیئت مدیره بانک صادرات کشور نیز در این نشست اطمینان خاطر داد :بانک صادرات با رویه مثبت در استان در زمینه حمایت از تولید واشتغال عمل خواهد کرد .

محمدحسین فتحعلیزاده افزود : بهتر از گذشته در گیلان عمل خواهیم کرد.

گفتنی است استاندار گیلان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که سیزدهم دی برگزار شد از نحوه عملکرد بانک صادرات استان در پرداخت تسهیلات تکلیفی به شدت انتقاد کرده بود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان