گیلانیان : امسال جشن احسان و نیکوکاری و جمع آوری کمکهای مردمی برای نیازمندان بصورت چهره به چهره و با مشارکت صداو سیما ، آموزش و پرورش ، بسیج و سازمان دانش آموزی گیلان صورت می گیرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان در نشست خبری که به مناسبت 14 اسفند سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و هفته احسان و نیکوکاری در جمع خبرنگاران استانی سخن می گفت ضمن تشریح برنامه های این ایام گفت: طبق سیاستهای جدید کمیته امداد ، امسال جشن احسان و نیکوکاری و جمع آوری کمکهای مردمی برای نیازمندان بصورت چهره به چهره و با مشارکت صداو سیما ، آموزش و پرورش ، بسیج و سازمان دانش آموزی گیلان صورت می گیرد.
حسین علی محمدی با بیان اینکه هدف برنامه «شور نیکوکاری» تقسیم شادیها با نیازمندان است، گفت: امسال برنامه شور نیکوکاری با شعار «اکرام فاطمی؛ همبستگی اجتماعی ، شورنیکوکاری » برگزار شده است.
وی اظهار کرد: کمیته امداد که در سال 57 به فرمان امام راحل تاسیس شد شجره طیبه ای است که اصل آن بر اساس مبانی دینی شکل گرفته و توانسته است پس از 4 دهه از عمرپربرکت انقلاب اسلامی در زمان های مختلف آثار خوبی از خدمت رسانی را بجا بگذارد .
علی محمدی با بیان اینکه 123 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام گیلان هستند و این نهاد امروزه به عنوان دستگاه حمایتی بزرگ اقدامات خوبی را به محرومان ارائه می دهد و آرامبخشی برای دلهای پریشان و مضطرب نیازمندان است ، تصریح کرد:
امروز کمیته امداد الگوی سرآمد برای توانمند سازی افراد نیازمند است و در بخش کارآفرینی مددجویان نیز برنامه هایی انجام گرفته است و این نهاد به عنوان یک نهاد انقلابی، مردمی و ولایی در راستای منویات امام(ره) و مقام معظم رهبری همواره در خدمت مردم و بویژه محرومان می باشد .
مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه امسال 350 هزار پاکت نیکوکاری برای کمک به نیازمندان در بین دانش آموزان در سراسر استان توزیع شده است گفت : آنچه که در مدارس جمع آوری می شود مدیران مدارس با توجه به شناختی که از دانش آموزان خود دارند بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع می کنندکه در این راستا سال گذشته 250 میلیون تومان در مدارس استان جمع آوری و صرف امور دانش آموزان نیازمند شد .
علی محمدی بیان کرد: امسال 290پایگاه ثابت و 40 پایگاه سیار در سطح استان مسئول جمع آوری هدایای نیکوکاران هستند و 15 اسفند نیز پایگاههای کمیته امداد در میعادگاه های نماز جمعه سراسر استان کمک ها و هدایای مردم نیکوکار گیلان را جمع آوری می کنند .
وی با اشاره به اینکه مردم خیر گیلان در جشن نیکوکاری سال گذشته 995 میلیون تومان به نیازمندان کمک کرده اند گفت: افراد خیر می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 479083 بانک ملت واریز کنند و همچنین از طریق شماره 33365507 با ما در تماس باشند و سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارند .
علی محمدی با تاکید بر اینکه توانمندسازی خانواده ها در سرلوحه کار ما قرار دارد، گفت: در اردیبهشت سال 94، برنامه جشن اشتغال 4 هزار و 500 خانوار مددجو را در دست اقدام داریم و همچنین اشتغال، مسکن، امور فرهنگی و درمان مددجویان همواره از دغدغه های کمیته امداد گیلان طی سال آینده خواهد بود .
مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه طی 11 ماهه امسال مبلغ 8 میلیارد و 500 میلیون تومان از صندوق صدقات جمع آوری شده است، گفت: 385 هزار صندوق صدقه کوچک در منازل مسکونی، 15 هزار صندوق بزرگ و 5 هزار صندوق متوسط در سطح استان توزیع و نصب شده است .
وی اضافه کرد: 55 هزار و 322 خانوار یکنفره تحت پوشش این نهاد قرار دارد، که 49 هزار نفر آنان بانوان بالای 60 سال هستند که برای این افراد وسایل توانبخشی تهیه شده است، همچنین 41 هزار و 861 خانوار دو نفره تحت پوشش هستند که از حمایت های کمیته امداد بهره مند می باشند .
مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه 24 میلیارد و 500 میلیون تومان طی 3 سال گذشته برای حق بیمه زنان سرپرست خانوار به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده تا آنان نیز بتوانند از مزایای بازنشستگی بهره مند شوند تصریح کرد: 16 هزار و 280 نفر از زنان سرپرست خانوار عضو بیمه تامین اجتماعی کمیته امداد گیلان هستند و همچنین 65 هزار نفر در شهرهای بالای بیست هزار جمعیت نیز تحت پوشش بیمه درمانی این نهاد قرار دارند که امسال با بالارفتن تعرفه ها بدهی هایی برای ما بوجود آمد که 21 میلیارد تومان بابت بیمه درمانی باید پرداخت کنیم .
وی با اشاره به 5 هزار کودک یتیمی که تحت پوشش این نهاد قرار دارند گفت: از 5 هزار و 37 نفر تحت پوشش 700 نفر آنان بالای صد هزار تومان ماهیانه دریافت می کنند و 25 هزار نیکوکار از این ایتام حمایت می کنند.
وی در پایان به تامین مسکن نیازمندان نیز اشاره کرد و گفت: 7 هزار نفر از مددجویان گیلانی در استان مستاجرهستند که تاکنون هزار خانوار از آنان از مسکن مهر بهره مند شده اند که از این میزان تعداد 508 نفر از آنان در مسکن مهر رشت ساکن شده اند .