استاندار گیلان گفت : برای خدمات رسانی مطلوب تر به روستائیان ،102 دستگاه ماشین آلات چند منظوره امسال بین دهیاری های گیلان توزیع شده است .
مهندس روح ا... قهرمانی چابک گفت : حمل زباله ، برف روبی ، لایروبی انهار کشاورزی ، زیرسازی راههای روستایی و مشارکت در فعالیت های عمرانی روستاها از کارکردهای این ماشین آلات است وی گفت : برای خرید و تجهیز این ماشین آلات 42 میلیاردو 655 میلیون ریال هزینه شده است .
استاندار گیلان با بیان اینکه از سال 82 تاکنون 700 دستگاه ماشین آلات چند منظوره بین روستاهای گیلان توزیع شده است گفت : گیلان 2 هزار و 900 روستادارد و اگر بخواهیم باتوجه به اعتبارات محدود این ماشین آلات را در اختیار تک تک روستا قرار دهیم به زمان زیادی احتیاج داریم . از اینرو این ماشین الات در اختیار تعاونی های دهیاری ها قرار میگیرد تا با توجه به نیاز هر روستا اقدام کنند
مهندس روح ا... قهرمانی چابک افزود : دفتر امور عشایری و روستایی استانداری گیلان این ماشین آلات را پیش از آغاز فصل سرما بین دهیاری ها توزیع کرد تا روستاهای گیلان در صورت بارش برف های سنگین احتمالی با کمترین مشکل ممکن مواجه شوند .وی با اشاره به اهمیت پاکسازی روستاها گفت : یکی دیگر از ویژگی های این ماشین آلات حمل زباله است تا روستاها محیط بهتری برای زندگی اهالی آن و گردشگری داشته باشد .استاندار گیلان در همین زمینه تأکید کرد : اگر در پاکسازی روستاها تک تک مردم ورود نکنند هیچ دولتی نمی تواند از پس آن برآید از اینرو خود دهیاران و روستائیان باید با مشارکت یکدیگر محیط اطرافشان را پاکیزه کنند .
مهندس روح ا... قهرمانی چابک با بیان اینکه دهیاریی موفق است که بتواند مشارکت های مردمی را جلب کند افزود : به دستگاه های احرایی ابلاغ شد تا کارهای عمرانی هر روستا به همان دهیاری سپرده شود .وی ادامه داد : افراد بکار گیری شده در دهیاری ها باید از همان روستاها باشند تا از مهاجرت متخصصان بومی جلوگیری شود .
وی در پایان تأکید کرد : هرتعاونی دهیاری که فعال باشد و بتواند رضایت روستائیان را بهتر جلب کند به این دهیاری ها برای خرید تجهیزات و امکانات بیشتر تسهیلات پرداخت می شود .