
گیلانیان : معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان از تقویت صنعت گردشگری مذهبی در ایام ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
حمید رضا آذرپور افزود : تورهای گیلانگردی با رعایت حرمت ماه مبارک رمضان در قالب تورهای سیاحتی و زیارتی نیم روزه با همکاری انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان تعریف می شوند.
وی با اشاره به برنامه های ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: برای پربار کردن ماه مبارک رمضان و تعطیلات پیش رو تورهای بازدید از جشنواره های مذهبی در حال برنامه ریزی است.
وی، راه اندازی تور گردشگری و بازدید از اماکن تاریخی با عنوان گشت های از افطار تا سحر را ویژه ماه مبارک رمضان در گیلان عنوان کرد.
آذرپور ادامه داد : گردشگری ، مقوله ای تخصصی است که می بایست از تمام ظرفیت ها و توانمندی ها در راستای توسعه آن استفاده کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان ادامه داد : توریسم مذهبی بخشی از گردشگری فرهنگی است که به دلیل وجود بیش از 900 بقعه و امامزاده در استان قابل اهتمام است.
آذرپور همچنین از برگزاری تور ویژه لیالی قدر در استان خبر داد و افزود : این تورها در قالب تورهای زیارتی تعریف می شوند.
وی تصریح کرد : تورهای ویژه لیالی قدر به مقاصد مکان های مذهبی چون آستانه اشرفیه ، امامزاده هاشم ، امامزاده ابراهیم ، مسجد چهار پادشاهان و شیخ زاهد لاهیجی در لاهیجان و ... برگزار خواهند شد.
آذرپور افزود : در تورهای ویژه یادشده ، گردشگران با بجا آوردن فرایض شب قدر با آیین فرهنگی مقاصد تعیین شده نیز آشنا خواهند شد.
وی بیان کرد : گردشگری فرهنگی یکی از گونه های این صنعت بوده که بیش از همیشه مورد توجه گردشگران واقع شده و تقویت برگزاری تورهای مذهبی علاوه بر جذب گردشگر به معرفی مقاصد گردشگری مذهبی در گیلان نیز خواهند پرداخت.
گفتنی است 52 دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در استان فعال است و بیست و هشتم خرداد ماه جاری اولین روز ماه مبارک رمضان است./ منبع : ایرنا