Friday، 23 May 2025 | جمعه، 02 خرداد 1404
1 2

گیلانیان : معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان ، توسعه سرمایه گذاری در استان را نیازمند نگاه مثبت مدیران دولتی در ارزیابی طرح ها عنوان کرد.

حجت شعبان پور روز یکشنبه در کارگروه گردشگری گیلان افزود : همه مدیران دولتی می بایست در راستای حمایت از سرمایه گذاریهای گردشگری در استان گام بردارند.

وی ، با بیان اینکه سرمایه گذاران منتظر اخذ تصمیمات طولانی مدت نمی مانند اظهار کرد : مدیران دولتی ضمن رعایت قوانین و موازین سرعت در تصمیم گیری را مد نظر داشته باشند.

وی ، در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر لزوم تسهیل روند سرمایه گذاری در استان بیان کرد : البته باید آگاه بود که این موضوع منجر به ساخت و سازهای غیر مجاز و ویلاسازی نشود.

شعبان پور افزود : متاسفانه ، برخی از افراد سودجو پس از رویارویی با پدیده جلوگیری با ساخت و سازهای غیر مجاز از طریق دریافت طرحهای گردشگری اقدام به این کار می کنند.

وی تاکید کرد : گیلان برای توسعه نیازمند سرمایه گذاری است و می بایست شرایط سرمایه گذاری در استان از سوی مدیران دولتی تسهیل و با نگاه مثبت ارزیابی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در این کارگروه بر اراده استانی ، مبنی بر حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد.

رضا علیزاده بیان کرد : وجود ظرفیت های بسیار در حوزه گردشگری استان ، سرمایه گذاران بسیاری را تشویق به سرمایه گذاری می نماید ، اما فرآیند نظام اداری سرمایه گذاران را دچار سردرگمی و تأخیر در سرمایه گذاری می کند.

وی اظهار کرد : گزینش روش بازدارنده و محدود کردن طرح های سرمایه گذاری ، از توسعه سیستماتیک و اصول عقلایی در مباحث توسعه ای به دور است.

کارگروه گردشگری با هدف بررسی و تسهیل روند اجرایی طرحهای سرمایه گذاری در توسعه گردشگری گیلان با حضور جمعی از سرمایه داران و مدیران استانی در محل استانداری گیلان برگزار شد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان