گیلانیان : معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۸ هزار تن فندق از ۱۷ هزار هکتار از باغ های فندق استان گیلان برداشت شود.
فندق میوه ای با طبع گرم و خشک است که بیشتر در نواحی کوهستانی ایران پرورش داده می شود. از فواید بسیار مهم آن می توان به تقویت معده و روده اشاره کرد.
در حال حاضر سطح زیر کشت فندق در جهان 600 هزار هکتار است که ایران با 21 هزار هکتار سطح زیر کشت، مقام چهارم جهان را دارد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، حبیب جهان ساز، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: گیلان قطب تولید فندق در کشور است.
جهان ساز با اشاره به اینکه 85 درصد از فندق کشور در گیلان تولید می شود، خاطر نشان کرد: شهرستان رودسر با 12 هزار هکتار سطح زیر کشت، رتبه نخست کشور را در تولید این محصول دارد و تاکنون 50 درصد از محصول فندق گیلان برداشت شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ایران در حال حاضر از نظر تولید فندق مقام هفتم جهان را داراست اما به دلیل نداشتن صنایع جانبی و دستگاه های فرآوری، جایگاهی در صادرات این محصول در جهان ندارد، گفت: 40 هزار خانوار فندق کار در گیلان فعالیت دارند و برداشت این محصول از نیمه مردادماه تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.