Tuesday، 20 May 2025 | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
1 2

گیلانیان : مسئول سایبری سپاه قدس گیلان گفت: عوامل فراخوانی به آشوب و اغتشاش و تحریک آذری زبان های گیلان در فضای مجازی٬ دستگیر شدند.

مسئول سایبری سپاه قدس گیلان اظهار داشت: سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان در یک عملیات منظم٬ هماهنگ و مقتدرانه با پیگیری به موقع وشناسایی افراد وعوامل فراخوانی جهت ایجاد شرایط آشوب و التهاب درجامعه و تحریک آذری زبان های گیلان از طریق فضای مجازی به دستگیری آنان اقدام کرد.

وی افزود: اقدام به موقع و برنامه ریزی شده علیه شبکه ها وجریانات معاند و مخالف نظام که درصدد ایجاد التهاب و ناامنی در شهرستان های ترک زبان استان گیلان بودند و شناسایی و برخورد سریع با عوامل آن از ویژگی های این عملیات بود.

مسئول سایبری سپاه قدس گیلان خاطرنشان کرد: اشراف اطلاعاتی کامل و مقتدرانه پاسداران فضای سایبری بر جریانات و شبکه های دشمن و اقدامات فتنه انگیزانه آنان در بستر رویدادهای اجتماعی و سیاسی همواره مورد توجه سازمان اطلاعات سپاه است.

وی افزود: با هوشیاری و پبگیری سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان٬ این نوید را به مردم عزیز و فهیم و شهروندان آذری زبان گیلانی می دهیم که به زودی اطلاعات دقیق و کاملی از اقدامات دشمنان نظام در فضای مجازی به اطلاع مردم خواهیم رساند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان