گیلان : رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه سرا از کشف و ضبط سه هزار و 395 کیسه آرد قاچاق خارج از شبکه توزیع در این شهرستان خبر داد.
طاهر کوهی افزود : بازرسی از انبارهای مواد غذایی، نانوایی ها و مراکز عمده و خرده فروشی به طور جدی دنبال می شود .
وی اظهار داشت : طی هشت ماه ا خیر بیش از 12 هزار و 500 مورد بازرسی در سطح شهرستان انجام و 241 پرونده به تعزیرات حکو متی ارسال شده است .
کوهی گفت : در این مدت بازرسی اتاق اصناف شهرستان هم با دو هزار 632 بازرسی از مراکز مذکور 98 پرونده تخلف را به تعزیرات ارسال کرده است .
وی در ادامه افزود : ارزش بیش از 300 پرونده تخلف ارسال شده به تعزیرات بیش از 207 میلیون تومان است .
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت صومعه سرا تصریح کرد : گران فروشی، کم فروشی ، عدم درج قیمت روی کالا، صادر نشدن فاکتور فروش، و... را از جمله تخلفات واحدها بوده است .
وی با اشاره به اینکه در شهرستان صومعه سرا 248 نانوایی مشغول فعالیت هستند اظهار داشت : از این تعداد 170 واحد نان بربری ، 46 واحد نان لواش و 32 واحد نان سنگگ است که فقط 45 واحد از مجموع آزاد پز و مابقی دولتی یا یارانه ای محسوب می شوند .
وی در ادامه افزود : شهروندان می توانند موارد تخلفات را به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت با سامانه تلفنی 124 اطلاع دهند.