Tuesday، 18 June 2024 | سه شنبه، 29 خرداد 1403
1 2

گیلانیان : مدیرکل استاندار گیلان گفت : جای سبوس در نان های حجیم و سنتی گیلان ناچیز است.

محمدعلی یوسفی با اشاره به اینکه اداره کل استاندارد فقط برپخت نان های حجیم و نیمه حجیم نظارت دارد و نان های سنتی مشمول استاندارد اجباری نیستند،گفت: البته به صورت موردی از نانوایی های سنتی هم نمونه برداری می شود تا افزودنی های غیر استاندارد در پخت نان استفاده نشود.

وی با بیان اینکه نان نقش مهمی در تامین غذای مردم دارد به خصوص برای رشد وسلامت کودکان استفاده از نان های استاندارد باید در اولویت کاری خانواده ها قرار بگیرد، تاکید کرد:خانواده ها توجه داشته باشند حتما از نان های سبوس دار برای خود و فرزندانشان تهیه کنند.

یوسفی ادامه داد: مردم ما دوست دارند که نان های سفید و روشن بخورند که از آردهای با سبوس گیری بالا تهیه می شوند و جا افتادن این امر موجب شده که هر روز شاهد افزایش رفت و آمد مردم در مطب های پزشکان و داروخانه ها باشیم،زیرا نان های سفید با سبوس گیری بالا مواد مغذی لازم را بدن انسان نمی رسانند.

مدیرکل استاندارد گیلان گفت:در قدیم حداقل مردم برای خوردن نان واقعی و سبوس دار به سراغ نانوایی های سنگکی می رفتند اما امروز نانوایی های سنگکی روش اصلی پخت نان سنگک را کنار گذاشته اند و با آرد بربری به مردم نان سنگک می فروشند.

محمدعلی یوسفی با اشاره به اینکه ورود نان های جو و سبوس دار در نانواهایی نان حجیم رو به افزایش است و این امر مایه خشنودی است،تصریح کرد:در اغلب کشور های پیشرفته به مردم آگاهی داده شده است که باید خوردن نان های قهوه ای را به نان سفید ترجیح دهند و این چنین اطلاع رسانی هایی به مردم ما هم ضرورت دارد./ منبع : ایسنا

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان