گیلانیان : مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 7کشورگفت:570 واحد نانوایی آزاد پز نیز بدون محدودیت زمان پخت، نان مصرفی شهروندان و مسافران نوروزی را تامین خواهند کرد.
رمضان کامران پی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،منطقه گیلان استفاده از نان سالم را حق مصرف کننده دانست و بر لزوم بهداشتی بودن واحدهای نانوایی و عدم استفاده از افزودنی های غیر مجاز در تهیه نان تاکید کرد.
وی با اشاره به کیفیت مطلوب گندم تحویلی به کارخانجات آردسازی استان در چند سال اخیر،بر تلاش شرکت غله در تهیه گندمهای مرغوب تاکید و یکی از عوامل ارتقاء کیفیت مطلوب نان استان را مرهون این تلاشها دانست و در ادامه بر لزوم ارتقاء مهارت پخت نانوایان و نقش آن در افزایش کیفیت نان تاکید کرد.
کامران پی خاطر نشان کرد:گذراندن دوره های فنی و حرفه ای مهارت پخت نان، توسط آن دسته از نانوایانی که هنوز موفق به گذراندن این دوره نشده اند موجب ارتقای کیفیت نان گیلان می شود.
رمضان کامران پی همچنین با بیان این نکته که "درِ شرکت غله،همیشه به روی نانوایان عزیز باز است" از تعامل سازنده با نانوایان، بعنوان یکی از عوامل ایجاد همدلی و همزبانی نام برد،و با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروز و حضور مسافران از سراسر کشور در استان گیلان، خواستار برنامه ریزی لازم از سوی اتحادیه نانوایان در خصوص کشیک نوروزی واحدهای نانوایی به جهت رفاه حال مسافران و دسترسی آسان به نان، در ایام تعطیلات نوروز شد.
وی با بیان اینکه نانوایان می توانند از بیستم اسفندماه جاری نسبت به دریافت سهمیه آرد فروردین ماه اقدام کنند،تصریح کرد: در حالت عادی بیست و پنجم هرماه سهمیه آرد آنها ارائه می شود که به دلیل تعطیلات نوروزی، پنج روز زودتر این سامانه باز خواهد شد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هفت، از کشیک 500 واحد نانوایی شامل واحدهایی که سهمیه آرد یارانه ای دریافت می کنند، در نوروز امسال در استان گیلان خبر داد و گفت: علاوه بر کشیک این تعداد واحدهای نانوایی، 570 واحد نانوایی آزاد پز نیز بدون محدودیت زمان پخت، نان مصرفی شهروندان و مسافران نوروزی را تامین خواهند کرد./ منبع : ایسنا