Tuesday، 05 November 2024 | سه شنبه، 15 آبان 1403
1 2

گیلانیان : معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان و نماینده ویژه استاندار در کارگروه رفع موانع تولید گفت: با وجود محدودیت ها، رشد خوبی در بخش های مختلف صنعتی در استان داشته ایم.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی گیلان ، محمدحسین اصغریان در جریان بازدید از پروژه ها و واحدهای صنعتی مستقر در ناحیه صنعتی خاله سرا شهرستان تالش با بیان اینکه در بخش های مختلف صنعتی محصولات متنوع بسیاری در استان تولید می شود، افزود: در بخش های مختلف همچون صنایع غذایی، دارو سازی، قطعه سازی و معدنی رشد خوبی را شاهد بوده ایم.

اصغریان اظهار کرد: همچنین در زمینه صنایع سلولزی در یکی دو سال آینده، به عنوان قطب سلولزی کشور حرف های زیادی برای گفتن داریم.

وی اضافه کرد: در عین حال سعی کردیم در حوزه صنایع دانش بنیان و صنایع نوین نیز گستردگی کارمان را حفظ کنیم و این در واقع یکی از فعالیت های صنعتی ما در استان است که هم اکنون هم به لحاظ کمی و هم کیفی تنوع خوبی در صنایع مان وجود دارد.

نماینده ویژه استاندار در کارگروه رفع موانع تولید گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی که صنعت در کشورمان و در دنیا پیدا کرده، نیاز است که بتوانیم در همه بخش های صنعت این تنوع و گستردگی را حفظ کنیم.

اصغریان ادامه داد: در حال حاضر بیشتر در حوزه صنایع سلولزی، صنایع غذایی ، کشاورزی و دارویی ، توسعه تنوع بیشتر این محصولات را پیگیری می کنیم تا بتوانیم با توجه به قابلیت هایی که استان دارد ، این صنایع را رشد دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان با اشاره به اهمیت واحدهای سلولزی استان تصریح کرد: با به بهره برداری رسیدن این واحدها در آینده نزدیک، بخش عمده ای از نیاز کشور به فرآورده های سلولزی برطرف می شود و شاهد تحول خوبی در این زمینه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان نیز با قدردانی از حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان و مدیرکل منایع طبیعی و آبخیزداری گیلان در خصوص ناحیه صنعتی خاله سرا و اهمیت آن گفت: این ناحیه صنعتی دارای هفت و 9 دهم هکتار اراضی در اختیار می باشد که از این مقدار، پنج هکتار آن زمین صنعتی و سه و 75 صدم هکتار به سرمایه گذاران صنعتی واگذار شده است .

طهمورث لاهوتی اشکوری ادامه داد: با توجه به اهمیت تولیدات چوبی در اسالم، سازندگان پالت های چوبی استقبال خوبی را در جهت حضور در این ناحیه صنعتی به عمل آورده اند که یک واحد در حال تولید و دو واحد دیگر تا هفته دولت به بهره برداری خواهند رسید .

وی گفت: این سه واحد صنعتی پالت سازی در مجموع توان تولید سالیانه 330 هزار پالت و 60 هزار باکس پالت را دارا می باشند و برای 227 نفر به طور مستقیم و برای 400 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کنند.

لاهوتی اشکوری در ادامه به اجرای طرح تجمیع واحدهای پالت سازی در ناحیه صنعتی خاله سرا اشاره کرد و گفت : با گسترش اراضی ناحیه صنعتی خاله سرا و تجمیع سازندگان پالت در این ناحیه صنعتی، می توانیم از قاچاق چوب جلوگیری کنیم که اداره کل منابع طبیعی استان نقش بسزایی در عملیاتی شدن آن ایفا می کند.

رئیس هیأت مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان یادآور شد: ناحیه صنعتی خاله سرا دارای شبکه توزیع آب ، مخابرات ، معابر و محوطه سازی ، جمع آوری و هدایت آب های سطحی ، توزیع 20 کیلوولت و شبکه روشنایی می باشد و از جمله پروژه های در دست اجرا ، شبکه گاز این ناحیه صنعتی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان ، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان از ناحیه صنعتی خاله سرا ، پروژه ها و واحدهای صنعتی مستقر بازدید کردند.

سه شهرک و نواحی صنعتی مصوب در گیلان وجود دارد که حدود 700 واحد بهره بردار در آنها فعال است. با این تعداد واحد بهره بردار در شهرک ها و نواحی صنعتی استان، برای حدود هشت هزار و 500 نفر اشتغال مستقیم و حدود چهار هزار نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.

شهرستان تالش در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان