Saturday، 15 March 2025 | شنبه، 25 اسفند 1403
1 2

گیلانیان : رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گیلان، از شناسایی و دستگیری سه مزاحم در شبکه اجتماعی تلگرام در رشت خبر داد.

به گزارش عصر شنبه واحد اطلاع رسانی پلیس گیلان ، سرهنگ ایرج محمدخانی گفت: در پی ارجاع سه فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهی چند نفر از شهروندان گیلانی مبنی بر ایجاد مزاحمت برای آنان از طریق تلگرام، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس فتا با اقدامات فنی و پلیسی، سه مزاحم تلگرامی که یک مرد و دو زن بودند را شناسایی و در یک عملیات منسجم آنها را دستگیر و به پلیس فتا تحویل دادند.

سرهنگ محمدخانی اظهار داشت: متهمان با توجه به ادله دیجیتال کشف شده به صراحت به بزه انتسابی اعتراف و هدف خود را از این کار تسویه حساب شخصی و انتقام جویی عنوان کردند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: متهمان 41 ، 33 و 34 ساله جهت سیر مراحل قانونی تحویل دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت شدند.

رئیس پلیس فتا استان گیلان بیان کرد: حفظ حریم خصوصی افراد خط قرمز پلیس فتاست و کسی که این حریم را از طریق پیام رسان های موبایلی یا فضای مجازی نقض کند، با برخورد جدی، قاطع و قانونی پلیس فتا مواجه خواهد شد.

وی به شهروندان توصیه کرد در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به آدرس Gfata@police.ir گزارش دهند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی گیلان، بیست و پنجم فروردین ماه جاری نیز از شناسایی و دستگیری چهار مرد و یک زن اهل و ساکن این استان که اقدام به انتشار اکاذیب علیه شهروندان گیلانی در شبکه اجتماعی تلگرام می کردند، خبر داده بود.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان