گیلانیان : بر اساس این پژوهش جدید، جعفری معدن یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها به نام «ﺁپی جنین» است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار می رود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا می کند. همچنین جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را می توان داروخانه بدن انسان دانست، زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیزکننده دهان است.این پژوهش نشان داد، بارزترین فواید جعفری این است که به شکل گیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار می رود، کمک کرده و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت می کند.
بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژه ای دارد، زیرا اسیدی بودن آن را کنترل می کند و باعث تحریک ترشح آنزیم های گوارشی بویژه آنزیم های کیسه صفرا می شود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک می کند.مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب می شود و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسیداوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا می کند.