قاسم روحانی فر ظهر امروز در نخستین جلسه ستاد فرهنگی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سالن اجتماعات استانداری گیلان، با اشاره به اینکه سال گذشته 21 هزار و 149 مورد ازدواج در گیلان به ثبت رسیده است، اظهار داشت: این آمار نسبت به سال گذشته 9.34 درصد کاهش داشته است.
وی با اشاره به آمار طلاق در مدت مذکور افزود: سال گذشته 6 هزار و 961 مورد طلاق در گیلان ثبت که این آمار نسبت به سال 93، 0/20 درصد منفی بوده است.
مدیرکل ثبت احوال گیلان علت افزایش آمار طلاق در شهرستان های گیلان را مراجعه پنج شهر مازندران به گیلان اعلام کرد و افزود: 439 مورد طلاق ثبت شده در رودسر مربوط شهرهای رامسر، چالوس، عباس آباد و نور مازندران است.
روحانی فر با بیان اینکه این امر باید از سوی مدیران و مسئولان مازندران مدیریت و بررسی شود خاطرنشان کرد: آمار طلاق در گیلان با کسر آمار طلاق شهرستان های مازندران 6.5 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
وی نرخ رشد جمعیت در گیلان را 0/7 در هزار اعلام کرد و با اشاره به اینکه امسال گیلان 2 میلیون و 564 هزار و 11 نفر جمعیت داشته است، تصریح کرد: نرخ فوت در گیلان 6.3 در هزار نفر است.
روحانی فر با بیان اینکه در گیلان با هر سه ازدواج یک ازدواج به طلاق ختم می شود، خاطرنشان کرد: نسبت ازدواج به طلاق در گیلان 3.4 درصد است.






