گیلانیان : مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: یکی از حلقه های مهم مفقوده در زمینه ارائه خدمات به گردشگران بویژه در نوار ساحلی، خلاقیت و نوآوری است.
یونس رنجکش روز شنبه در دوره آموزش ویژه عوامل طرح ساماندهی دریا که از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان برگزار شد، افزود: برای توسعه و پایداری هر کسب کاری، خلاقیت و نوآوری لازمه آن است و باید بپذیریم که اگر نیازمند به رونق صنعت گردشگری هستیم، باید دست به ابتکارات ویژه در ارائه خدمات به گردشگران بزنیم.
وی ادامه داد: گردشگر نیازمند دریافت خدمات مناسب با کیفیت مطلوب است که می توان با امکانات و ظرفیت های موجود این خدمات را به نحو شایسته ای ارائه کرد.
رنجکش یادآور شد: بسیاری از مراکز خدماتی که در زمینه گردشگری فعالند، به دلیل عدم نوآوری در ارائه خدمات نمی توانند درآمد کافی از کسب و کار خود داشته باشند که نیازمند به تغییر روش مدیریتی هستند.
وی ادامه داد: با توجه به نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به استفاده از ظرفیت های ساحلی در حوزه های مختلف اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی ساماندهی سواحل در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت و استانداری ها مسئول این ساماندهی شدند.
وی گفت: براساس این مسئولیت و نگاه خوبی که در مدیریت عالی استان گیلان وجود دارد، موضوع بهره مندی مناسب از ظرفیت های ساحلی استان که در دستور کار معاونت سیاسی و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قرار گرفت که نتایج خوبی را در این سه سال در زمینه توسعه امکانات و خدمات مناسب و جلب رضایتمندی گردشگران داشته ایم.
رنجکش اظهار داشت : توجه به خاستگاه رضایتمندی گردشگران از اولویت های حوزه اجتماعی است و باید تلاش کنیم تا از این فرصت برای تولید نشاط اجتماعی و همگرایی های اجتماعی و فرهنگی در جامعه بیشتر بهره مند شویم.
وی افزود: گردشگران نیازمند فضای مناسب برای بهره مندی هستند و ما موظف هستیم برای آنان شرایط مطلوب را فراهم کنیم تا هم از حضور آنان برای توسعه صنعت گردشگری استان بهره مند شویم و هم زمینه توسعه نشاط اجتماعی را فراهم آوریم.
وی گفت: خوشبختانه در این سال ها با هماهنگی دستگاه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و عمرانی خدمات خوبی ایجاد شده که باید توسعه یابد. رنجکش تغییر نگرش برخی مدیریت ها و توجه به خلاقیت در حوزه مدیریت گردشگری در تمامی ابعاد را از ضرورت های این خدمات دهی به گردشگران عنوان کرد.
وی اظهار کرد: با نگاهی نو حتی می توانیم از تهدیدها نیز فرصت مناسبی برای رونق کسب و کار خلق کنیم.
استان گیلان دارای 87 هتل ، 22 هتل آپارتمان ، 11 تاسیسات ساحلی ، 65 مجتمع گردشگری با ظرفیت 18 هزار نفر است که از این تعداد 45 درصد مراکز اقامتی شامل 11 هتل آپارتمان ، 20 هتل ، 27 مجتمع ، هشت تاسیسات ساحلی با شش هزار تخت و 18 هزار صندلی در بندرانزلی قرار دارد.