گیلانیان : رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از ارتقای تولید سالانه یک میلیون مترمکعب محصولات سلولزی در این استان خبر داد.
علی منتظری پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از واحدهای تولیدی این شهرستان با اشاره به مزیت ها و ظرفیت های گیلان در زمینه توسعه فعالیت صنایع سلولزی اظهار کرد: ظرفیت های خوبی در تولید ام.دی.اف و اچ.دی.اف در استان وجود دارد.
وی به وجود مواد اولیه صنایع سلولزی در گیلان اشاره کرد و افزود: نزدیکی به مرزهای شمالی که مهم ترین مبادی واردات چوب به کشور هستند، از مزیت های استان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه وجود کارخانه های تولید محصولات سلولزی این استان را از مستعدترین استان ها برای تبدیل شدن به قطب تولید این محصولات در کشور کرده است، تصریح کرد: با توجه به شناخت از ظرفیت های موجود و انجام برنامه ریزی مناسب حرکت مطلوبی به منظور توسعه صنایع سلولزی در گیلان آغاز شده است.
منتظری از افزایش تولید محصولات سلولزی سالانه یک میلیون متر مکعب در گیلان خبر داد و بیان کرد: آغاز فعالیت واحدهای تولیدی ام.دی.اف و اچ.دی.اف موجب کسب رتبه برتر این استان در کشور شده و اکنون به عنوان قطب تولید این محصولات در کشور مطرح هستیم.
وی به اجرای نهضت زراعت چوب در گیلان از سال 94 اشاره کرد و گفت: طبق توافق منعقد شده بین کارخانه های تولید محصولات سلولزی و کشاورزان، هزاران اصله نهال در 10 شهرستان گیلان کاشته شده تا بخشی از نیاز این صنایع در استان برطرف شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به آغاز اجرای برخی طرح های مهم و شاخص در استان، خاطرنشان کرد: طرح های مذکور با هدف توسعه صنعت و افزایش میزان تولید برخی محصولات مهم صنعتی در گیلان اجرایی شده است.
منتظری، اجرای طرح های صنعتی را سبب ایجاد ارزش افزوده و اشتغال مناسب در گیلان خواند و یادآور شد: برنامه های مهمی در زمینه احداث طرح های صنعتی در استان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه طرح «آرین تخته» از سال 92 در گیلان آغاز شده است، اظهار کرد: طرح مذکور 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یک هزار و 790 میلیارد ریال برای احداث طرح مذکور سرمایه گذاری شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، اشتغال طرح «آرین تخته» را 550 نفر عنوان کرد و افزود: طرح مذکور در شهرک صنعتی سفیدرود رشت اجرایی شده است.
منتظری همچنین با اشاره به افتتاح طرح توسعه روکش ملامینه در کارخانه نئوپان فومنات همزمان با هفته دولت، بیان کرد: سالانه شش میلیون متر مکعب ظرفیت طرح توسعه مذکور است.
وی از سرمایه گذاری 220 میلیارد ریالی طرح توسعه روکش ملامینه کارخانه نئوپان فومنات خبر داد و تصریح کرد: راه اندازی طرح مذکور سبب ایجاد اشتغال 27 نفر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه طرح توسعه روکش ملامینه با زیربنای 6 هزار و 900 متر مرکعب راه اندازی شده است، خاطرنشان کرد: کارخانه مذکور در روستای «زیده» فومن واقع شده است.