Thursday، 23 January 2025 | پنجشنبه، 04 بهمن 1403
1 2

گیلانیان : رئیس پلیس مرکز فوریت های 110 گیلان از برقراری 359 هزار و 624 تماس در استان طی 5 ماه و 20 روز گذشته خبر داد.

سید محمدحسینی مقدم پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به فعالیت مرکز فوریت های پلیسی 110 اظهار کرد: فوریت های پلیسی 110 از 20 مهر ماه سال 79 فعالیت خود را در 300 شهر کشور آغاز کرد.

وی با بیان اینکه شعار نیروی انتظامی مردم محوری و پلیس جامعه محور است، افزود: پلیس باید احساس امنیت و در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری خدمات خود را افزایش دهد.

معاون عملیاتی فرمانده انتظامی گیلان ادامه داد: در فوریت های پلیسی کارگاه اپراتور و کارگاه ابلاغ ماموریت های 110 فعالیت دارند که پس از تماس های شهروندان ماموریت را به واحدهای مورد نظر ابلاغ می کنند.

وی فعالیت پلیس 110 را فرآیند دریافت و توزیع ماموریت دانست و تصریح کرد: نتیجه ماموریت ها به اپراتور ابلاغ می شود.

حسینی مقدم با اشاره به اینکه سه مورد تماس با پلیس 110 برقرار می شود، افزود: تماس عملیاتی، مشاوره و راهنمایی و تماس غیر قابل رسیدگی و مزاحمت است که با توجه به تکنولوژی روز می توانیم به را حتی تماس های مزاحم را از طریق تلفن های ثابت و همراه ردیابی کنیم.

وی زمان رسیدن پلیس 110 به محل حادثه در تماس های فوریتی را 9 تا 15 دقیقه عنوان کرد و گفت: در حوادث غیرفوریتی زمان رسیدن 30 دقیقه است.

رئیس پلیس مرکز فوریت های 110 گیلان هدف از ایجاد این سیستم را رضایت مندی مردم دانست و ادامه داد: در مرکز فرماندهی و کنترل ماموریت ها ابلاغ و تصمیم گیری و تصمیم سازی شده و به کارکنان ابلاغ می شود.

وی عدم آشنایی مردم با فعالیت پلیس 110 را از مشکلات این مرکز عنوان کرد و گفت: مردم برای هر مسائلی با 110 تماس می گیرند که در برخی مواقع پلیس را از ماموریت های اصلی خود باز می دارد.

حسینی مقدم با بیان اینکه مخاطبان از پلیس انتظار دارند در مدت کمتر از 5 دقیقه پس از تماس آنها سر صحنه مورد نظر حضور یابند، افزود: برای بحث فوریتی 15 دقیقه وقت گذاشته شده و سرقت در حین انجام جزو مصادیق فوریتی پلیس 110 است.

وی مزاحمت های تلفنی با 110 را امسال با کاهش عنوان کرد و یادآور شد: اختلافات ملکی، مالک و موجر، پارک خودرو در مقابل منازل مردم و... جزو راهنمایی و ارشاد بوده و پلیس زمانی سر صحنه حاضر می شود که درگیری رخ دهد و اختلافات خانوادگی جزو مصادیق حضوری پلیس 110 نیست.

رئیس پلیس مرکز فوریت های 110 حضور ماموران این مرکز در برخی صحنه ها را موجب هدر رفتن وقت دانست و خاطرنشان کرد: برخی تماس های مردمی مربوط به حوزه ماموریتی پلیس 110 نیست.

وی برخی تماس های مردمی را در حوزه های برق، آب، گاز و... با پلیس 110 ذکر کرد و گفت: این اداره ها دارای شماره های سه رقمی هستند و شهروندان می توانند با آنها تماس بگیرند.

حسینی مقدم  سد معبر را از مشکلات پلیس 110 در تماس های مردمی عنوان کرد و افزود: گاهی برای پارک خودرو در مقابل یک شهروند با 110 تماس گرفته می شود و انتظار دارد پلیس سریع حاضر شود و با جرثقیل خودروی پارک شده را منتقل کند.

وی با بیان اینکه حضور پلیس 110 در چنین مواردی همراه با اعمال قانون برای فرد خاطی است، خاطرنشان کرد: از شهروندان می خواهیم با پارک خودرو در مقابل منازل و یا محل کسب و کار از ایجاد مزاحمت خودداری کنند.

معاون عملیاتی فرمانده انتظامی گیلان به سد معبر برخی تصادفات خسارتی خودروها اشاره کرد و گفت: در تصادفات با خسارت های 6 میلیون و 300 هزار تومان نیاز به تماس با 110 و حضور پلیس و انجام کروکی نیست و دو طرف در صورتی که قبول کنند مقصر هستند می توانند به شرکت های بیمه مراجعه کرده و خسارت بگیرند.

وی از برقراری تماس 359 هزار و 624 تماس مردمی با پلیس 110 گیلان در 5 ماه و 20 روز گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: 216 هزار و 192 تماس منجر به عملیات شد و پلیس سر صحنه رفت.

حسینی مقدم از مقدار تماس های مذکور، 137 هزار و 151 تماس را بررسی اطلاعات و راهنمایی و ارشاد و 5 هزار و 581 تماس نیز مزاحمتی عنوان کرد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان