گیلانیان : مدیرکل بهزیستی گیلان از شناسایی 44 هزار و 500 نفر معلول در این استان خبر داد و گفت: 17 هزار و 400 نفر معلول ذهنی در گیلان شناسایی شده اند که از این تعداد، 12 هزار نفر زیرپوشش بهزیستی قرار گرفتند.
محمدرضا پارسی ظهر امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان و نخبگان بهزیستی استان اظهار کرد: امروز در خدمت کسانی هستیم که ترویج حس نوعدوستی و محبت آفرینی از اهداف آنهاست.
وی با بیان اینکه نباید خودمان را محدود به سطوح نیازهای اولیه جامعه معلولان کنیم، افزود: نباید از دیگر نیازهای جامعه معلولان غفلت کرد.
مدیرکل بهزیستی گیلان با اشاره به اینکه سال گذشته جامعه معلولان و آسیب دیدگان استان 37هزار و 500 نفر بود، گفت: امسال 44 هزار و 500 نفر معلول در گیلان شناسایی شده است.
وی مسؤولیت پذیری همکاران بهزیستی با توجه به امکانات آن را بسیار بالا دانست و تصریح کرد: تلاش ما برطرف کردن مشکلات اقشار معلولان جامعه هدف بهزیستی است.
پارسی با اشاره به اینکه اکنون 17هزار و 400 نفر معلول ذهنی در گیلان شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد، 12هزار نفر زیر پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.
وی با بیان اینکه 3 هزار و 300 نفر بیمار روانی مزمن زیرپوشش خدمات سازمان بهزیستی هستند، خاطرنشان کرد: گیلان نخستین استان کشور در حوزه سالمندی بوده و امید به زندگی در این استان بالا رفته است.
مدیر کل بهزیستی گیلان 11.8 درصد جمعیت گیلان را سالمند دانست و گفت: اکنون 38 مرکز شبانه روزی برای جامعه هدف بهزیستی در بخش های مختلف ایجاد شده که 12 مرکز مربوط به سالمندان و شش مرکز مربوط به معلولان روانی مزمن است.
وی با اشاره به اینکه روزانه 30 کارگاه حرفه آموزی بهزیستی استان مشغول به فعالیت است، خاطرنشان کرد: حدود یک هزار نفر در این کارگاه ها زیرپوشش قرار گرفته اند.
پارسی حفظ ارتباط معلولان با خانواده ها را مهم خواند و خاطرنشان کرد: با حضور معلولان در جمع خانواده ها می توان خدمات بهتری ارائه کرد ضمن اینکه به مراکز نگه داری شبانه روزی معلولان یک میلیارد تومان در ماه یارانه پرداخت می شود.