Tuesday، 17 September 2024 | سه شنبه، 27 شهریور 1403
1 2

گیلانیان : معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری گیلان گفت: اگر می خواهیم به رشد و توسعه اقتصادی برسیم باید مبارزه با قاچاق همگانی باشد.

حجت الاسلام صفر رضازاده عصر امروز در همایش مبارزه ملی با قاچاق کالا در سالن خاتم الانبیاء(ص) این شهر برگزاری این همایش را مهم دانست و خواستار تداوم برگزاری آن شد.

وی فرهنگ سازی در جامعه و توجه مردم به پدیده قاچاق را الزامی خواند و افزود: ابتدا باید فکر، ذهن و فرهنگ مردم را برای مقابله با قاچاق بسازیم و اگر می خواهیم به رشد و توسعه در اقتصاد برسیم باید مبارزه با قاچاق همگانی باشد.

معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه باید احساس مسؤولیت برای مقابله با قاچاق در جامعه باشد، تصریح کرد: تمام قوانین جمهوری اسلامی ایران توسط شورای نگهبان تأیید می شود تا طبق قانون اساسی باشد و با این تأیید حجت بر همه تمام است.

وی با اشاره به اینکه قاچاق پدیده ای است که قانونگذار برای آن جرم و مجازات تعریف کرده است، گفت: قاچاق خلاف شرع بوده و حرام است.

رضازاده با تأکید بر اینکه قاچاق در دست هر کس باشد حرام است، یادآور شد: هر چیزی به عنوان قاچاق به معنای جرم بوده و مجازات دارد و حرام است.

وی اظهار کرد: برای بیشتر اعمال ممنوعه در اسلام مجازات تعریف شده و روایات بسیاری در زمینه رعایت مسائل حرام و حلال است.

معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری گیلان احساس مسؤولیت کاسب و بازاریان را ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: انجام معاملات کمتر از عبادت نیست و شمول مختلفی دارد.

وی با تأکید بر اینکه بازاریان باید به دنبال کسب روزی حلال باشند، افزود: امام صادق(ع) فرمود دین 10 جزء دارد که 9 جزء آن مربوط به کسب حلال است.

رضازاده با اشاره به اینکه در گذشته کسی می خواست وارد شغلی شود ابتدا باید فقیه باشد، گفت: امروزه بیشتر بازاریان چیزی از شرایط بازار و کسب و کار نمی دانند و به حداقل اکتفا نمی کنند.

وی با بیان اینکه همه چیز باید برای خدا باشد، تصریح کرد: اگر رزق و روزی با یاد خدا نباشد حرام است و هیچ برکت و رشدی ندارد.

معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری گیلان مدیریت در عالم را دو نوع عنوان کرد و یادآور شد: در این عالم دو مدیریت خدایی و شیطانی وجود دارد و لقمه حرام از مدیریت شیطان است.

وی اضافه کرد: در روایات آمده که شیطان می گوید در اموال انسان ها و اولادشان مشارکت دارم و این معنای مال حرام است که وارد زندگی انسان ها می شود و فرزندان را ناخلف بار می آورد.

رضازاده با اشاره به اینکه کسی که حرام خوار باشد توجهی به سلامت خانواده و فرزند و اجتماع ندارد، خاطرنشان کرد: در رزق حرام چند آثار نصیب انسان می شود.

وی بی حالی، سستی در اعتقاد و کاهلی، ترک نماز و واجبات و... را از آثار رزق حرام در زندگی انسان ها برشمرد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان