گیلانیان : مدیر کل آموزش و پرورش گیلان از راه اندازی پنج مرکز یادگیری محلی برای آموزش بی سوادها در این استان خبر داد.
وی با بیان اینکه تعامل و همکاری خوبی در استان برای نهضت سوادآموزی ایجاد شده است، افزود: وضعیت سواد گیلان در مقایسه با سال گذشته عملکرد بهتری دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اینکه در سال جاری بیمه آموزش دهندگان انجام و کد بیمه برای آنها دریافت شده است، ادامه داد: تجلیل از آموزش دهندگان، تالیف کتاب و... از برنامه های سوادآموزی در استان است.
وی به آمار بی سوادی در گیلان اشاره کرد و گفت: طبق آخرین سرشماری در سال 90 تعداد بی سوادها گیلان 80 هزار نفر بود که اکنون به حدود 14 هزار نفر رسیده و در سال جاری سهمیه باسواد کردن 4 هزار و 800 نفر را داریم که 4 هزار و 200 نفر باسواد شدند و رتبه دوم را در باسوادی پس از چهارمحال بختیاری کسب کردیم.
حاجتی برطرف معضل بی سوادی را از اهداف مهم آموزش و پرورش عنوان کرد و یادآور شد: شهرستان ها برای باسوادی آمادگی دارند و این موضوع در آموزش و پرورش دنبال می شود.
این مسؤول از راه اندازی 5 مرکز یادگیری محلی در شهرستان های رشت، آستانه اشرفیه، فومن، صومعه سرا و تالش خبر داد و گفت: در این مراکز مهارت آموزی به سوادآموزان ارائه می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید بی سوادی را عیب و زشت بدانیم، خاطرنشان کرد: تشکیل سازمان نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل نشانه اهمیت این نهضت است.
وی عمده بی سوادها را گروه سنی 10 تا 49 سال دانست و یادآور شد: جامعه هدف ما در سنین 10 تا 49 سال بوده و با تلاش همکاران نهضت سوادآموزی و کارگزاران آموزش و پرورش تعداد افراد بی سواد گیلان را کاهش داده ایم.