گیلانیان : معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان گفت: اطلس رانش و زمین لغزش گیلان تهیه و اطلاعات آن در اختیار فرمانداران گذاشته شده است.
وی به نحوه مدیریت و کنترل بحران در گیلان اشاره کرد و افزود: جلب مشارکت عمومی در اولویت برنامه های ما در تمام مدیریت بحران هاست و مردم تکیه گاه مسؤولان در بحران ها هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه آموزش به مردم در اولویت برنامه های مدیریت بحران است، تصریح کرد: هماهنگی با دستگاه های اجرایی در مدیریت بحران حائز اهمیت است.
شعبان پور، دلیل موفقیت در مدیریت بحران برف سال 92 را برگزاری جلسه مدیریت بحران سه روز قبل از وقوع آن خواند و بیان کرد: مشارکت مردم و هماهنگی دستگاه های اجرایی سبب موفقیت در برف سال 92 شده است.
وی به تهیه تقویم استفاده از امکانات و تجهیزات بخش خصوصی در مواقع بحرانی در گیلان اشاره کرد و گفت: در بحران برف سال 92 از تعداد 900 ماشین آلات به کار گرفته شده تعداد 500 دستگاه متعلق به بخش خصوصی و پیمانکاران بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با اشاره به آموزش همگانی و چهره به چهره به منظور مقابله با بحران در استان، خاطرنشان کرد: 40 هزار نفر ساعت در مناطق مختلف گیلان توسط سازمان های مردم نهاد به مردم آموزش داده شده است.
شعبان پور به 100 هزار نفر ساعت آموزش غیر مستقیم برای مقابله با بحران در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: آموزش مذکور توسط جمعیت هلال احمر، امداد و نجات و اورژانس به مردم ارائه شده است.
*راه اندازی سامانه اعلان هشدار در گیلان
وی با بیان اینکه گیلان رتبه نخست برگزاری کارگاه های آموزشی در مدیریت بحران را در کشور کسب کرده است، اظهار کرد: سامانه اعلان هشدار و مشاهده وضعیت مرکز کنترل بحران برای نخستین مرتبه در کشور در گیلان راه اندازی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان به برگزاری 20 مانور مدیریت بحران در استان اشاره کرد و افزود: مانورهای مذکور در کمیته های 14گانه انجام شده ضمن اینکه یک مانور مادر زمینی و آبی گسترده در منطقه سقالکسار رشت برگزار شده است.
*خرید 100 دستگاه ماشین آلات برای دهیاری ها و شهرداری های گیلان
شعبان پور با اشاره به اینکه از اعتبارات شهرداری ها و دهیاری ها دومنظوره استفاده شده است، بیان کرد: تعداد 100 دستگاه ماشین آلات برای دهیاری ها و شهرداری های گیلان خریداری شده و در زمان بحران می توان از این ماشین آلات استفاده کرد.
وی به وجود رانش و زمین لغزش در گیلان اشاره کرد و گفت: اطلس رانش و زمین لغزش گیلان توسط مشاور تهیه شده و اطلاعات آن در اختیار فرمانداران گذاشته شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه سالانه یک هزار و 300 میلی متر بارندگی در استان داریم، تصریح کرد: سال های گذشته در 10 نقطه از شهر رشت آبگرفتگی داشتیم و ساعت ها برای مردم مشکلاتی را ایجاد می کرد ضمن اینکه مدارس تعطیل بودند.
شعبان پور، باران در سال های گذشته را سبب ایجاد اختلال در رفت و آمد مردم در 18 نقطه شهر رشت دانست و خاطرنشان کرد: بیش از هفت میلیارد تومان لوله برای شهرداری رشت خریدار شده و پروژه ها تعریف شده است./ منبع : فارس