گیلانیان : نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس معتقد است نتایج سرشماری می تواند کمک خوبی به تدوین اطلس سیاسی کشور در راستای شناسایی ظرفیت اقوام برای محرومیت زدایی و آمایش سرزمینی باشد.
محمدحسین قربانی، نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت نگارش اطلس سیاسی در کشور، اظهار کرد: تعیین جغرافیایی سیاسی کشور به صورت مکتوب از جمله وظایفی است که برعهده وزارت کشور بوده و تاکنون نیز کارهایی صورت گرفته است.
وی افزود: اطلس سیاسی یا نقشه پراکندگی ساختار سیاسی و جغرافیایی ایران ممکن است نتواند به خوبی موقعیت احزاب را نشان دهد اما می تواند به شناسایی اقوام و قبیله های مختلف در کشور بپردازد.
قربانی گفت: موقعیت احزاب در کشور آنچنان پراکنده است و بسیاری از احزاب به صورت بدون شناسنامه فعالیت می کنند که نمی توان به راحتی آنها را تجمیع کرد و نیاز به زمان دارد تا بتوان میزان 240 حزب موجود در کشور را به صورت یک کار تحقیقاتی سامان داد.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص مزایای نگارش اطلس سیاسی کشور خاطرنشان کرد: محرومیت زدایی و آمایش سرزمینی از جمله مواردی است که می تواند از طریق اطلس سیاسی انجام پذیرد چرا که ظرفیت ها شناسایی می شوند، از سوی دیگر نتایج سرشماری می تواند منبع خوبی برای تدوین این اطلس باشد.