Monday، 16 September 2024 | دوشنبه، 26 شهریور 1403
1 2

گیلانیان : عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با طرح این سؤال که منزل 14 میلیاردی اهدایی دانیال زاده به همسر «حسین فریدون» ردّ مظالم بوده یا نذر حضرت عبدالعظیم؟! گفت: بارها به آقای روحانی درباره اقدامات برادرش تذکر داده شده اما توجهی نکردند.

مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی مبنی بر مشهود بودن ارتباط دانیال زاده ابربدهکار بانکی کشور با حسین فریدون برادر رئیس جمهور، اظهار داشت: بدهکاران بانکی گردن کلفت، سطوح مختلف و ویژگی های مختلفی دارند.

وی افزود: برخی از بدهکاران بانکی هستند که واقعاً در مسیری قدم گذاشتند و وامی دریافت کردند و تجارت، تولیدی یا کارخانه آنان به خاطر نوسانات بازار و وضعیت اقتصادی با رکود مواجه شده است، این افراد کسانی نیستند که بخواهند حقوق مردم و دولت را ندهند یا به قصد کلاهبرداری تسهیلات گرفته باشند، بعضاً تحت تأثیر شرایط اقتصادی دچار مشکل شدند که حساب این افراد را باید جدا کرد.

ذوالنوری در ادامه تصریح کرد: باید برای حل مشکل این افراد مساعدت و کمک کرد و با امهال و مهلت دادن به این افراد، یا با برداشت موجودی شان یا پرداخت بدهکاری های بانکی آنان یا به اشکال مختلف این موضوع را حل کرد، اما برخی از بدهکاران بانکی هستند که از ابتدا به قصد غارت و کلاهبرداری و استفاده غیرمجاز و صورت سازی، سندسازی و رابطه بازی به اموال عمومی چنگ بزنند که نمونه آن آقای رسول دانیال زاده است.

*باید با سرچشمه ظهور و بروز افرادی مانند دانیال زاده برخورد شود

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: طبیعتاً اینگونه افراد هم سیستم را آلوده می کنند، هم اشخاص را آلوده می کنند، هم اقتصاد کشور را به سمت ورشکستگی می برد، هم سیستم بانکی و شبکه اقتصادی کشور را آلوده می کند، فلذا باید با این افراد برخورد شود، برخورد با این افراد هم چاره ساز نیست، باید با افراد و کسانی که در سیستم این آلودگی و فساد را سیستمی می کنند و در واقع سرچشمه این آلودگی ها هستند، برخورد شود.

وی اضافه کرد: آقای دانیال زاده از شعب برون مرزی بانک ملت سوءاستفاده کرده و وام های کلان ارزی با بهره کم دریافت کرده است، وی سپس همان مبلغ را در بانک های داخل کشور سرمایه گذاری و سود 24 درصد دریافت کرده است، با توجه به اینکه بهره وام بانک خارجی کمتر است، فلذا هم بهره و اقساط آن را می پردازد و هم مبلغی هم برای خودش باقی می ماند، وی سالانه سود دیوانه کننده ای از این کلاهبرداری به جیب زده است، دانیال زاده همچنین در داخل کشور، 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات تحت عنوان «تولید» دریافت کرده اما این تسهیلات را برای برج سازی یا کارهای دیگر مورد استفاده قرار داده است.

*اهدای منزل 14 میلیاردی به همسر «حسین فریدون» توسط دانیال زاده

نماینده قم در مجلس یادآور شد: متأسفانه با توجه به این مسائل باید پیوندی بین وی و برخی از سران مملکت وجود داشته باشد، یعنی به حیات خلوت برخی از مسئولان راه داشته و امکان هم ندارد که بگوییم مسئولان بی اطلاعند، به هر حال وقتی دانیال زاده می آید و یک چک 6 میلیارد تومانی و یک چک 8 میلیارد تومانی که اسناد آن هم موجود است، در وجه یک آقایی صادر می کند که آن آقا خانه اش را به نام «خانم غفوری» همسر «حسین فریدون» برادر رئیس جمهور می زند، این اتفاق چه معنایی می تواند داشته باشد؟!

*منزل اهدایی به همسر برادر رئیس جمهور ردّمظالم بوده با نذر حضرت عبدالعظیم؟!

وی تأکید کرد: در این ماجرا شاهدیم منزلی 14 میلیارد تومانی توسط دانیال زاده برای «همسر حسین فریدون» خریداری می شود، به هر حال این اتفاق چگونه افتاده است؟! آیا باید بگوییم این آقا (دانیال زاده) صدقات و مبرّات به برادر رئیس جمهور داده است؟! آیا خرید منزل 14 میلیارد تومانی برای همسر فریدون ردّ مظالم بوده که به او پرداخت شده یا نذر حضرت عبدالعظیم یا حضرت ابوالفصل بوده یا از نذورات دیگری بوده که به او داده شده است؟!

ذوالنوری با طرح این سؤال که دانیال زاده با چه عنوانی این پول ها را داده است؟! گفت: طبیعی است که پرداخت چنین مبالغی برای حسین فریدون توسط دانیال زاده باید مابه ازایی داشته باشد، آیا می توانیم بگوییم سر برخی از مسئولان را کلاه گذاشتند یا باید گفت که این افراد عوامل برخی از مسئولان هستند که خودشان چون مستقیم نمی توانند چنین اقدامی انجام دهند، آن عواملی هستند که برای آنها این کارها را انجام می دهند.

*بارها درباره اقدامات حسین فریدون به رئیس جمهور تذکر داده شده است

وی با تأکید بر اینکه این موضوعات نیاز به بررسی قوه قضاییه دارد، اظهار داشت: بارها و بارها در این زمینه به آقای رئیس جمهور تذکر داده شده است، ما چند نماینده مجلس نامه ای را به آقای رئیس جمهور نوشتیم و درخواست کردیم به اتهامات برادرشان رسیدگی شود، اما این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

ذوالنوری همچنین تصریح کرد: این برادر رئیس جمهور (حسین فریدون) هم یک برادر معمولی و بریده از آقای رئیس جمهور نیست، او کسی است که دستیار ویژه آقای رئیس جمهور است، او معمولاً فراتر از مسئولان دیگر حرکت می کند، یعنی اگر آقای ظریف برای مذاکرات ژنو می رود، کسی که در کنار ظریف فرمانده کار است «آقای حسین فریدون» است، اگر مذاکرات هسته ای مطرح است، ایشان حتماً حضور دارند، اگر قرار است با تیم آمریکایی مذاکراتی انجام شود می شود آقای «حسین فریدون» حضور دارند.

*«حسین فریدون» به فرد معمولی نیست او دست راست رئیس جمهور است

وی با بیان اینکه بنابراین «حسین فریدون» یک فرد معمولی نیست، اضافه کرد: یک وقتی است که مسئولی برادری یا فرزندی دارد که از او بریده است و او کار اقتصادی انجام می دهد که ممکن است در کارهای اقتصادی اش مرتکب فساد هم شود، این موضوع جایگاه خودش را دارد و دستگا ه های ذی ربط باید با آن فرد برخورد کنند اما یک وقتی برادر آن فرد مسئولیت هایی بر عهده دارد که رئیس جمهور محترم نیز از کار او بی اطلاع نیست، در کنار او و دست راست اوست و اختیارات ویژه ای هم از ناحیه آقای رئیس جمهور دارد، این دو موضوع کاملاً با یکدیگر متفاوت است.

نماینده قم در مجلس ادامه داد: ما نمایندگان مجلس از آقای رئیس جمهور خواستیم که تکلیف این موضوع را معلوم کنند، به اوضاع برادرشان رسیدگی شود، اما متأسفانه جوابی به نامه ما نمایندگان مجلس داده نشد، 104 تشکل دانشجویی نیز طی نامه ای به آقای رئیس جمهور این موضوع را تذکر دادند، ولی باز هم متأسفانه هیچ اقدام و عکس العملی اتفاق نیفتاد.

*با وزرای دارای ثروت های چند هزار میلیاردی نمی شود شعار مبارزه با فساد سر داد

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر همین اساس تأکید کرد: وقتی کابینه را نگاه می کنیم، وزرای چند هزار میلیاردی را در آن می بینیم که ثروت های چند هزار میلیارد تومانی دارند؛ نمی شود شرایط کابینه اینگونه باشد و سپس آقای رئیس جمهور شعار شفافیت و شعار مبارزه با فساد بدهند، شعار پیشرفت کشور را بدهند، شعار مبارزه به مفاسد اقتصادی را سر دهد، پنجه به صورت دستگاه های دیگر بیندازند و فرافکنی کنند، اینگونه موارد خیلی مطلوب نیست.

*قوه قضاییه نباید منتظر معرفی «حسین فریدون» توسط رئیس جمهور باشد

وی با بیان اینکه قوه قضاییه نیز نباید منتظر باشد که حتماً جناب آقای رئیس جمهور برادرش را معرفی کند، تصریح کرد: قوه قضاییه 2 وجهه دارد، یک وجهه قوه قضاییه این است که اگر کسی شاکی بود، چه حقیقی و چه حقوقی باشد، یک فرد باشد یا دستگاه دولتی یا یک قوه کشور باشد، در این شرایط قوه قضاییه باید به شکایت او رسیدگی و اجرای عدالت و احقاق حق کند.

ذوالنوری ادامه داد: قوه قضاییه یک بُعد مدعی العمومی هم دارد، در این شرایط نباید منتظر باشد حتماً شکایتی صورت گیرد، خود قوه قضاییه باید ورود مستقل و به طور جدی هم موضوع را بررسی، پیگیری و رسیدگی کند؛ خدا کند این مطالبی که مطرح می شود غیرواقعی باشد، خدا کند این موارد توهم باشد، خدا کند این موضوعات در اثر اشتباه و برداشت های غلط باشد، ما خوشحال نیستیم که حتماً اتهامات اثبات شود و کسانی زمین بخورند، هیچ وقت ما از چنین چیزی خوشحال نیستیم، بلکه معتقدیم رسیدگی به این امور هم به نفع اشخاص است، هم به نفع مملکت و مردم و نظام و انقلاب و حکومت و حاکمیت است.

نماینده قم در مجلس افزود: بالاخره یا چیزی وجود دارد و کسی لغزیده است یا وجود ندارد، در این شرایط آن فرد باید یک غَلت بخورد و نباید اجازه دهیم صد غَلت بخورد، اگر سیستم آسیب دیده باید از آسیب بیشتر و نابود شدن سیستم جلوگیری کنیم، اگر زخمی را می شود با پانسمان و بخیه حل کرد نباید اجازه داد به قطع عضو بکشد و عفونی شود، اگر عضوی را می شود قطع کرد که خون و استخوان را آلوده نکند، نباید اجازه داد به مرگ منجر شود.

*امیدواریم قوه قضاییه در رسیدگی به اتهامات «فریدون» نقش خوبی ایفا کند

ذوالنوری در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری این موضوع هم به نفع افراد و هم به نفع سیستم بانکی کشور است، اگر هم طرف تبرئه شد، از اتهامات بیخودی، تهمت ها و جسارت های نادرست جلوگیری می شود، از بازی با آبروی افراد جلوگیری می شود، باید دستگاه قضایی به این موضوع رسیدگی کند؛ آن وقت اگر کسی به برادر و همسر یا نزدیکان مسئولی ایرادی گرفت، زبان همه ما بلند است و بدون ابهام می توانیم دفاع و مقابله کنیم، بنابراین در هر صورت در اینجا نقش قوه قضاییه و برخورد جدی این قوه امری بسیار مهم و غیرقابل انکار است که امیدواریم قوه قضاییه در زمینه رسیدگی به اتهامات «حسین فریدون» نقش خوبی ایفا کند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان