گیلانیان : مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان تصریح کرد: محور اسالم به خلخال به دلیل بارش برف و ریزش بهمن مسدود شده بود که با تلاش راهداران بازگشایی شد و تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
محمدرضا نازک کار با اشاره به بارش برف شدید و فوق العاده سنگین از شب گذشته در گیلان به ویژه جلگه مرکزی، اظهار کرد: تمام محورهای استان باز است و تردد در محورهای کوهستانی با زنجیرچرخ امکان دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با بیان اینکه راهداران استان گیلان طی روز گذشته به 52 خودروی گرفتار در برف در محورهای ماسال – گیلوان، اسبه ریسه – ماسوله خانی، شالما – سلیم آباد – خروم، ماسال – کلیدبر، ماسال – شالما و اسالم – خلخال امداد رسانی کردند.
این مقام مسئول با بیان اینکه تمام راهدارخانه ها آمادگی اسکان مسافران و رانندگان در راه مانده را دارند، تصریح کرد: محور اسالم به خلخال به دلیل بارش برف و ریزش بهمن مسدود شده بود که با تلاش راهداران بازگشایی شد و تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
مدیرکل راهداری گیلان ارتفاع برف در دیلمانات را بالای یک متر دانست و یادآور شد: تردد با زنجیر چرخ در کلیه محورهای اصلی و فرعی استان برقرار است. البته محور پونل به خلخال از قبل به دلیل ریزش بهمن بسته شده است و اردیبهشت آینده بازگشایی می شود.