گیلانیان : جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برای حفظ هویت انقلابی باید فرهنگ انقلابی به نسل جوان انتقال یابد.
سردار علی فضلی عصر امروز در مراسم یادواره شهدای دانشجوی این شهرستان یاد شهدای صدر اسلام تا انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای بصیرت و مقاومت در سراسر گیتی و مدافع حرم و شهدای گیلان و سیاهکل را گرامی نگه داشت.
وی با تسلیت ایام سوگواری فاطمه(س) افزود: اگر بخواهیم تفاوت انقلاب اسلامی را نسبت به قبل از آن بررسی کنیم ولایت و امامت بین امت از دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و دومین دستاورد انقلاب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اگر در مجلس قانونی وضع شود باید شورای نگهبان آن را با اسلام تطبیق دهد و سومین دستاورد انقلاب دشمن ستیزی مردم ایران است.
وی با اشاره به اینکه مردم جمهوری اسلامی تاب و تحمل زور و جور و جفا را ندارند، تصریح کرد: پس از 38 سال از انقلاب اسلامی این امر ملموس بوده و در طول انقلاب از ولایت اطاعت کردند.
فضلی اضافه کرد: اگر مقاومت اسلامی در دنیا هویت پیدا کرده و مجاهدان در کشورهای منطقه مبارزه می کنند به دلیل دریافت اندیشه انقلاب اسلامی است.
وی با تصریح بر اینکه مقام معظم رهبری بر حفظ هویت انقلابی تأکید دارند، اظهار کرد: برای حفظ هویت انقلاب باید از انقلابیونی که در مسیر ولایت ماندند تجلیل و تکریم شود و فرهنگ انقلابی به نسل جوان انتقال یابد تا جوانان ما به هویت و ماهیت انقلابی خود به طور عمیق پی ببرند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در ابتدای انقلاب دشمن تلاش کرد از قومیت ها برای ایجاد اختلاف در کشور بهره بگیرد و از گروه های ضد انقلاب در نقاط مختلف کشور حمایت کرد.
وی با بیان اینکه دشمن تلاش کرد در جامعه شکاف ایجاد کند، یادآور شد: درود و سلام خدا بر مردم هوشمندی که از دین خدا و نایب امام زمان(عج) دفاع کردند.
فضلی با اشاره به اینکه امام راحل به جوانان اعتماد کرد، گفت: در اعتماد امام(ره) به جوانان الگوهای بسیاری پیدا می کنیم و ابتدا جنگ داخلی با معاندان و منافقان داشتیم و منافقان در یک روز تنها 74 ترور در تهران انجام دادند و همزمان جنگ به ما تحمیل شد.
به گفته وی، قبل از جنگ درگیری مرزی وجود داشت و یک هزار و 50 نفر تقدیم انقلاب اسلامی شد و قبل از آغاز جنگ تحمیلی 636 مرتبه تجاوز مرزی توسط عراقی ها به ثبت رسید.
این مسؤول نفاق بنی صدر در ابتدای جنگ را موجب بروز مشکلات بسیاری دانست و یادآور شد: بنی صدر از دادن اسلحه و مهمات به رزمندگان دریغ و در سخنرانی های خود رزمندگان را به دلیل نداشتن سلاح و آموزش تحقیر می کرد.
وی اظهار کرد: شهید آیت الله بهشتی در جمع رزمندگان عنوان کرد «ای کاش می توانستم مانند شما در راه خدا جهاد کنم» و این امر موجب وجد در بین رزمندگان اسلام شد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تصریح بر اینکه در 31 شهریور سال 59 جنگ آغاز شد، خاطرنشان کرد: بیش از دو هفته در منطقه سومار بودیم و پس از آن به جنوب آمدیم و برای تمام نیروها به اندازه کافی سلاح جنگی نداشتیم.
وی گفت: صدام تصور می کرد در کمتر از یک هفته می تواند تهران را تصرف کند اما فرزندان دلیر امام(ره) جلوی آنها را گرفتند و امام راحل فرمان دادند حصر آبادان باید شکسته شود.