Friday، 21 March 2025 | جمعه، 01 فروردین 1404
1 2

گیلانیان : نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: اسلام از زن و تشکیل خانواده و تداوم آن حمایت جدی دارد.

آیت الله زین العابدین قربانی با تبریک فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و مادر اظهار کرد: قرآن کریم از زن و تشکیل خانواده و تداوم آن حمایت جدی کرده تا جایی که چند سوره قرآن مانند نسا، مریم، طلاق و تحریم را به نام آنها نامگذاری کرد.

وی با اشاره به اینکه شخصیت و حقوق زن در گذر تاریخ همواره مورد قضاوت افراطی و تفریطی بوده است، افزود: در رم و ایران باستان زنان جزو اشخاص به شمار نمی آمدند و دارای روح انسانی نبودند بلکه اشیا محسوب می شدند و مانند کالا دست به دست می شدند و در عربستان نیز دخترداری را سبب ننگ می دانستند و او را زنده به گور می کردند.

نماینده ولی فقیه در گیلان به جایگاه زن از دیدگاه اسلام اشاره کرد و گفت: نظر اجمالی اسلام درباره زن این است که او نیز مانند مرد روح انسانی دارد اما به دلیل تفاوت های جسمی و روحی با مرد، در برخی از احکام و تکالیف با مرد متفاوت است.

وی آرامش، سعادت، بقا و نسل بشر را وابسته به تشکیل خانواده و ازدواج زن و مرد دانست و تصریح کرد: زن و مرد نسبت به یکدیگر حقوق متقابل دارند و باید با یکدیگر به طور شایسته و نیکو رفتار کنند و اینکه در دنیای امروز به زن آزادی مطلق داده و حقوق آنها را یکسان شناخته و ازدواج با همجنس را مجاز دانسته اند، این کار با نظام خلقت سازگار نیست و دیر یا زود منجر به سقوط جوامع بشری می شود.

قربانی با تصریح بر اینکه زن و مرد از یک گوهر انسانی آفریده شده اند، خاطرنشان کرد: قرآن کریم زن را دارای اصل و گوهری می داند که مرد هم از آن بهره مند است یعنی همان خاک و روح خدایی.

وی به حدیثی از امام جعفر صادق(ع) اشاره کرد که فرمود «زن آوازه خوان ملعون است و هر کس به او جا دهد و از درآمد او بخورد نیز ملعون است»، افزود: امروزه فرهنگ غربی به گونه ای زنان را به سمت فساد و فحشا سوق می دهد که گویا آنها هدفی جز گمراه کردن جوانان و مردان ندارند در حالی که روایات اسلامی هر گونه اعمال و رفتار و مُد و فیلم و مجالس رقص و پایکوبی و عیاشی که منجر به تحریک شهوت و فساد و فحشا شود را نادرست می داند.

امام جمعه رشت آزادی بی حساب و رواج فحشا و... را از عوامل طلاق در جهان معاصر عنوان کرد و گفت: از بلاهای بزرگی که جوامع بشری را تهدید می کند کمرنگ شدن خانواده و متلاشی شدن آن از راه عدم ازدواج و طلاق بوده و اسلام طلاق را منفورترین حلال ها معرفی کرده است.

وی متذکر شد: دولت اسلامی باید عوامل افزایش طلاق مانند مشکلات اقتصادی، بیکاری، مهریه زیاد و... را از بین ببرد و مراکز تبلیغی کشور نظیر صدا و سیما و مطبوعات و خطبه های نماز جمعه عواقب سوء طلاق را در مورد خانواده ها به طور شفاف بیان کنند و همه باید در برطرف کردن معضلات بکوشند./ منبع : فارس

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان