حمیدرضا علی پور اظهار داشت: دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و حسابداری 20 اردیبهشت 96 در دانشگاه آزاد اسلامی رشت با محورهای مدیریت، اقتصاد و حسابداری برگزار می شود.
دبیر اجرایی دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و حسابداری گفت: از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس بین المللی، ارائه آخرین نتایج پژوهش های انجام شده محققان و متخصصان حوزه مدیریت، اقتصاد و حسابداری و بهره گیری از نتایج و دستاوردهای علمی کنفرانس در حوزه های اجرایی است.
وی با اشاره به دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس افزود: زمینه سازی جهت تبادل نظر و تعامل فعالان اقتصادی با بخش های دانشگاهی و پژوهشی داخلی و خارجی و ایجاد شرایط مناسب برای ارائه ایده های نوین، تجارب کاربردی و مدیریت دانش از عمده ترین اهداف این کنفرانس محسوب می شود.
علی پور با بیان اینکه جهت اطلاع مخاطبان، سایت این کنفرانس به نشانی https://www.iauiche.ir اطلاعات جامع تری در دسترس پژوهشگران و اساتید قرار می دهد تصریح کرد: تاریخ پایان دریافت مقالات، 20 فروردین 96 و زمان اعلام نتایج داوری مقالات، اول اردیبهشت ماه 96 است.
دبیر اجرایی دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت حسابداری گفت: در این کنفرانس از متخصصان داخلی و خارجی دعوت شده و صدور گواهینامه بین المللی و اهداء جوایز نفیس به 10 مقاله و ارائه برتر و امکان چاپ دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی مخاطبان در مقالات مورد تایید وزارت علوم در این کنفرانس بین المللی فراهم شده است.
وی با اشاره به اینکه سازمان های مهمی همچون سازمان یونسکو در ایران و سازمان مدیریت صنعتی استان گیلان در این کنفرانس مشارکت دارند افزود: جامعه مجازی محققان ایران و اندیشکده روابط بین الملل، مجمع متخصصین ایران، مرکز آموزش و پژوهش استان گیلان و انجمن پژوهش های هنری ایران و پایگاه های رسمی نمایه سازی مانند سیویلیکا و ایران کنفرانس و ژورنال های بین المللی در این کنفرانس همکاری می کنند.
علی پور با بیان اینکه تبادل نظر و تعامل فعالان با بخش های دانشگاهی و پژوهشی و حضور و تعامل اساتید دانشگاهی معتبر جهان و ایران و برگزاری کارگروه های تخصصی از ویژگی های این کنفرانس بین المللی است گفت: امکان درج مقالات برتر در نشریات تخصصی، ISI مورد تایید وزارت علوم و ISC و اختصاص کد DOI به مقالات برتر در این کنفرانس بین المللی فراهم شده است.
رئیس مرکز ارتباطات بین المللی دانشگاهی (poland) اظهار داشت: برگزاری چنین نشست هایی امکان ارسال مقالات علمی پژوهشی را ببن دانشجویان و اساتید فراهم کرده و سبب آشنایی با اساتید مجرب داخلی و خارجی دنیا و افزایش تولید علم در ایران به ویژه گیلان می شود.
وی با اشاره به بهبود و ارتقاء 5 شاخص عمده در سنجش تولید علم با برگزاری چنین نشست هایی گفت: ارسال مقالات، پیشرفت رتبه کشور در میزان ارجاع به مقالات، سهم تولیدات علمی در مقایسه با سایر تولیدات، نسبت تولید علم به تولید ناخالص ملی و تعداد محققان به ازای یک میلیون نفر با برگزاری چنین نشست هایی ارتقاء می یابد.
دبیر اجرایی دهمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت حسابداری خاطرنشان کرد: بی شک دانشگاه ها و مراکز مرتبط بر اساس رسالت مهم علمی و فرهنگی، نقش حیاتی در عرصه شناسایی و شناساندن فعالیت ها و افتخارات ملی ایران ایفا می کنند.
وی گفت: چنین کنفرانس هایی زمینه ارتقاء علمی متخصصان استانی و بسترسازی مناسب جهت تبادل علمی و فرهنگی منطقه و ارائه تجربیات اساتید برجسته این حوزه پر اهمیت را فراهم می سازد که یکی از نخستین دستاوردهای آن جلب توجه مسئولان استانی و کشوری و اقدام برای حفظ و صیانت وضعیت موجود و ارتقاء آن است.