گیلانیان : رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان گفت: مسئولان رشد اقتصادی را با آمار واقعی به مردم ارائه دهند و از دادن آمارهای غلط به مردم خودداری کنند.
اسدالله عباسی درباره آخرین وضعیت سایت نفتی سردار جنگل رودسر اظهار داشت: پیشبرد و تکمیل سایت نفتی رودسر از جمله ایجاد حفاری هایی در دریای خزر نیازمند به تکنولوژی پیشرفته است و در حال حاضر ایران از آن برخوردار نیست.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس تصریح کرد: تحریم ها مانع جذب و مجاب کردن سرمایه گذاران خارجی و در نتیجه صرف زمان طولانی می شود به همین دلیل تکمیل این پروژه عظیم را در اولویت بندی که در جلسات مشخص شده قرار داده ایم.
وی تصریح کرد: اولویت نخست را در زمینه صنایع پتروشیمی و صنایع پایین دست مشخص کرده ایم و بخشی دیگر از مناطقی که قرار است چاه نفت در آنجا احداث شود در اختیار مجتمع ها و بخشی دیگر در اختیار پیمانکاران خارجی که در بخش نفت فعال هستند قرار می گیرد.
عباسی درباره شعارهای انتخاباتی کاندیدهای شورای شهر و ریاست جمهوری اذعان داشت: با توجه به اینکه فعالیت کاندیداهای پیروز به صورت اجرایی است در تبلیغات خود از شعارهایی استفاده کنند که منطبق با واقعیت های جامعه باشد.
وی معیشت، اشتغال زایی، بیکاری، رکود و اقتصاد ضعیف را از جمله بزرگترین مشکلات کشور بیان کرد و افزود: نامزدهای احتمالی درصورت ارائه راهکارهای مناسب در جهت برون رفت از شرایط فعلی پا در عرصه انتخابات بگذارند و در غیر این صورت میدان را برای کسانی که قادرند در سطح جهادی و عملیاتی به مردم خدمت کنند خالی بگذارند.
عباسی ارائه آمار ناصحیح توسط مسئولان را مانع عملکرد مناسب نامزدهایی که در انتخابات امسال پا به عرصه مسئولیت می گذارند بیان کرد و گفت: از مسئولان تقاضا داریم که رشد اقتصادی را با آمار واقعی به مردم ارائه دهند و از دادن آمارهای غلط خودداری کنند.
رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان خطاب به کاندیداهای انتخاباتی اظهار داشت: کسانی که می خواهند وارد عرصه اجرایی شوند باید در عمل، گفتمان مردمی و خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در بخش اقتصاد در سال های اخیر گفت: به عنوان نماینده و خدمتگزار مردم، امسال از راهکارهایی استفاده خواهم کرد که موجب تحقق و عملیاتی شدن دستور مقام معظم رهبری در همه ابعاد به ویژه در بخش اقتصادی شود.
وی با اشاره به افزایش فارغ التحصیلان نسل سوم دانشگاهی و جوانان بیکار افزود: در حال حاضر بیشترین مراجعات مردمی از سوی جوانان فارغ التحصیل با مدرک دانشگاهی بالا است که اشتغال آنها باید به صورت دانش بنیان انجام شود و از این طریق زمینه اشتغالزایی و تولید توسط آنها افزایش یابد.
عباسی بانک ها را مانعی بزرگ در زمینه تولید و کارآفرینی بیان کرد و گفت: شبکه های بانکی علاوه بر عدم حمایت از تولیدکنندگان با بهره های بالایی که طلب می کنند مانع افزایش کیفیت، تولید و رقابت می شوند و به همین دلیل است که افراد از تسهیلات بانکی در کاری غیر از تولید استفاده می کنند.