گیلانیان : معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست به وجود آلودگی نفتی، ورود گونه های غیر بومی و کاهش تنوع زیستی در دریای خزر اشاره کرد و گفت: آلودگی های زیست محیطی بیشترین مشکل فرامرزی کشورهای حاشیه دریای خزر است.
پروین فرشچی با اشاره به برگزاری اجلاس منطقه ای کنوانسیون تهران در این شهرستان اظهار کرد: اجلاس مذکور از ابعاد مختلفی دارای اهمیت بوده و یکی از این موضوع ها لازم الاجرا شدن پروتکل مقابله با آلودگی نفتی در دریای خزر است.
وی، مدت برگزاری اجلاس منطقه ای کنوانسیون تهران را پنج روزه اعلام کرد و افزود: برنامه جامع پایش و ارزیابی محیط زیست دریایی از موضوع های مورد مذاکره در اجلاس مذکور است ضمن اینکه پروتکل مربوط به پایش، ارزیابی و تبادل اطلاعات از موضوع های بسیار مهمی محسوب می شود و اگر با کمک کشورهای عضو کنوانسیون تهران به درستی اجرایی شود می تواند کمک بسیار بزرگی برای پایش و ارزیابی وضعیت محیط زیست کند و همچنین تبادل اطلاعات بین کشورهای حاشیه دریای خزر داشته باشد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه آلودگی های زیست محیطی و فعالیت های خشکی بیشترین مشکلات زیست محیطی فرامرزی در دریای خزر را تشکیل می دهد، تصریح کرد: آلودگی نفتی، ورود گونه های غیر بومی و کاهش تنوع زیستی از موضوع های مطرح در مسائل زیست محیطی دریای خزر است.
فرشچی، اجرای پروتکل و کنوانسیون تهران را خواست سیاسی تمام کشورهای حاشیه دریای خزر خواند و بیان کرد: دریای خزر محدوده دریایی بسته بین پنج کشور حاشیه آن محسوب می شود و به طور طبیعی حفظ محیط زیست خواسته و تنها راه نجات این دریا است و اگر خواست سیاسی محکمی پشت همکاری های منطقه ای باشد و کشورها به طور عملی برای پیشگیری و مقابله با آلودگی های دریایی با همدیگر همکاری داشته باشند، به موفقیت می رسند.
وی، پی ریزی زمینه همکاری کشورهای حاشیه دریای خزر در راستای برنامه منطقه ای محیط زیست دریایی را در سال 1998 میلادی عنوان کرد و گفت: در سال های اخیر گفتمان منطقه ای ایجاد شده است و این امر می تواند همکاری های بسیار جدی منطقه ای را رقم بزند و به حفظ و بهره برداری پایدار از منابع دریای خزر کمک کند.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه تمام کشورهای حاشیه خزر در آلودگی این دریا دخالت دارند، خاطرنشان کرد: نوع آلودگی ها در کشورهای مختلف تفاوت دارد و در بخش جنوبی بیشتر آلودگی های کشاورزی و پساب های خانگی است و آلودگی صنعتی کمتر مشاهده می شود.
فرشچی، تردد کشتی ها به ویژه بهره برداری از منابع نفت و گاز را از مسائل کشورهای دیگر حاشیه دریای خزر عنوان کرد و یادآور شد: وضعیت دریای خزر آن گونه که اعلام می کنند یکی از آلوده ترین دریاهاست، صحت ندارد زیرا گشت های دریایی در سال های اخیر این موضوع را اثبات نمی کند ضمن اینکه کشورها در مناطق ساحلی خود پایش هایی که انجام می دهند به این نتیجه نرسیدند.
وی با بیان اینکه پایش متحدالشکل منطقه ای با همکاری تمام کشورهای حاشیه دریای خزر از موضوع های مهم است، اظهار کرد: پایش مذکور به دلیل اینکه تبادل اطلاعات بین کشورهای حاشیه خزر وجود دارد می تواند تصویر روشنی از محیط زیست این دریا به ما ارائه کند.