گیلانیان : رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان از توانمندی هیئت علمی و افرادی که در جامعه ایده های خلاقانه و نو دارند اما فرصت ابراز نیافته اند حمایت می کند.
شاهرخ یوسف زاده چابک صبح امروز در همایش "پلی به سوی آینده، نوآوری و کارآفرینی" اظهار داشت: نقشه دانشگاه علوم پزشکی گیلان مسیری بر پایه دانش محوری، پرهیز از آزمون و خطا و استفاده از یافته های علمی و با تکیه بر تجربیات موفق در داخل و خارج از کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان تصریح کرد: برای تدوین و ثبت نقشه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شش ماهه اول سال 95 را به تبادل نظر و بررسی همه جانبه امور و از نیمه دوم سال 95 طرح های بررسی شده به مرحله اجرا و عملیاتی شدن در آمدند.
یوسف زاده چابک طرح های اجرا شده در این برنامه را مهم خواند و افزود: افتتاح سومین مرکز رشد با ظرفیت سه آزمایشگاه و برگزاری جشن درختکاری در سایت سراوان که مرکز دپوی زباله های عفونی بیمارستان ها در سال های اخیر بوده است نگاهی جدید و دانش بنیان در جهت توسعه استان است.
وی یکی از راه های توسعه کشور را بهره گیری از ظرفیت ها و شایستگی ها بیان کرد و افزود: عدالت محوری از جمله ارزش هایی است که بر اساس آن تمام فرصت هایی که دانشگاه علوم پزشکی کسب می کند می بایست به صورت یکسان در اختیار همه افراد جامعه قرار گیرد.
رئیس همایش "پلی به سوی آینده، نوآوری و کارآفرینی"، عدالت محوری را موجب ارزش آفرینی ذینفعان خواند و گفت: بر اساس این برنامه علاوه بر کارکنان علوم پزشکی، از توانمندی هیئت علمی و افرادی که در جامعه ایده های خلاقانه و نو دارند اما فرصت ابراز نیافته اند حمایت می شود.
یوسف زاده چابک درباره چشم انداز طرح نقشه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان پیشرو در دانشگاه های نسل سوم، کارآمد در ارائه خدمات و پیشگام در شاخص های سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره تفکر عموم مردم نسبت به مشاغل دولتی اظهار داشت: در کشور 5 میلیون دانشجوی در حال تحصیل دادیم و سالانه یک میلیون نفر به جمع فارغ التحصیلان سال های قبل اضافه می شوند و هنوز مردم شغل دولتی را ضمانتی برای آسایش زندگی خود می دانند.
وی با بیان اینکه وجود فارغ التحصیلان یک فرصت محسوب می شود نه یک تهدید، اذعان داشت: با وجود کوچک شدن بدنه دولت و ظرفیت های محدود در بخش خصوصی، برای رد شدن از این چالش نیاز به تولید و ایده های جدید داریم که تنها با خلاقیت نو حاصل می شود.