Friday، 21 March 2025 | جمعه، 01 فروردین 1404
1 2

گیلانیان : وزیرراه و شهرسازی هنگام آماده شدن خبرنگاران برای مصاحبه و تلاش آنها برای ایجاد نشدن نویز برای ضبط مکالمه وی خطاب به آنها گفت: کار ما نویز ایجاد کردن است.

عباس آخوندی پیش از امروز از پروژه راه آهن قزوین رشت که قرار بود پایان سال ۹۵ و آخر فعالیت چهار ساله دولت یازدهم افتتاح شود بازدید کرد و از نزدیک با روند اجرایی این پروژه آشنا شد.

ـ وی هنگام آماده شدن خبرنگاران برای انجام مصاحبه روی پل راه آهن در سد منجیل و دقت آنها در ایجاد نشدن نویز در سیگنال گوشی های همراه برای ضبط مکالمه وزیر، گفت: کار ما نویز ایجاد کردن است.

ـ وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در خدمت مردم ایران هستیم، تصریح کرد: خطوط ریلی در سراسر کشور در حال احداث است.

ـ آخوندی، اجرای پروژه راه آهن قزوین ـ رشت را امیدوارکننده خواند و بیان کرد: کارگاه در طول مسیر فعال هستند و برای افتتاح آن تلاش می کنند.

ـ وی به پل ۴۰۰ متری راه آهن قزوین ـ رشت روی سد منجیل اشاره کرد و گفت: راه آهن قزوین ـ رشت از مناظر بسیار زیبایی برخوردار است و قطار با سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت از آن عبور می کند.

ـ وزیر راه و شهرسازی در ادامه به ۱۱ کیلومتر باقی مانده آزادراه رشت ـ قزوین اشاره کرد و یادآور شد: نوروز سال جاری سه کیلومتر باقی آزادراه قزوین رشت بدون حضور رئیس جمهور زیر بار ترافیک رفته است.

ـ آخوندی با اشاره به اینکه هزینه احداث ۱۱ کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین رشت معادل کل آزاد راه است، متذکر شد: احداث باقی مانده مسیر مذکور در حال اجراست.

ـ وی به وضعیت شهر رودبار با اجرای باقی مانده آزادراه قزوین رشت اشاره کرد و گفت: در حال طراحی مسیری برای دسترسی مردم رودبار به آزادراه هستیم و این امر اجرایی شده است.

ـ بهره برداری از پروژه راه آهن قزوین ـ رشت همچنان در هاله ای از ابهام بوده و کسی پاسخگوی وعده های داده شده روحانی به مردم گیلان نیست.

سرگردانی خبرنگاران در سفر وزیر راه و شهرسازی به گیلان، جلسه وزیر راه و شهرسازی به منظور راه دسترسی شهر رودبار بدون خبرنگاران آغاز شده است./ منبع : فارس

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان