Monday، 08 December 2025 | دوشنبه، 17 آذر 1404

گیلانیان : رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان گفت: طرح بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و در راستای آسان تر کردن پرداخت جرایم رانندگی تا آذرماه در استان گیلان اجرا می شود.

سرهنگ محمدرضا محمدی صبح امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: طرح بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و در راستای آسان تر کردن پرداخت جرایم رانندگی در استان گیلان اجرا می شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با اشاره به اینکه این طرح از 19 اردیبهشت تا پایان آذرماه امسال در استان گیلان اجرا می شود ابراز داشت: طرح بخشودگی دیرکرد جرایم راهنمایی و رانندگی از سوی راهور ناجا اعلام شده است.

محمدی با بیان اینکه طرح مذکور در سامانه های اجرایی پلیس راهور قابل اجرا است تاکید کرد: تمامی مالکان خودرو با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ می توانند نسبت به اخذ و پرداخت صورت وضعیت خودروهای خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه پراخت جرایم مذکور در تمامی بانک های عامل قابل پرداخت است خاطرنشان کرد: در این طرح رانندگان می توانند با حذف شدن جرایم دیرکرد، اصل مبلغ جرایم خودروهای خود را پرداخت کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با تاکید بر اینکه طرح بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی یک فرصت مطلوب برای رانندگان است بیان داشت: توصیه می شود رانندگان برای پرداخت جرایم خود از این طرح استفاده کرده و تا فرصت باقی مانده اقدام کنند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان