Thursday، 10 October 2024 | پنجشنبه، 19 مهر 1403
1 2

گیلانیان : دنیای سیاست، فضایی بسیار پییچیده و در عین حال مناسب برای آموختن مداوم و عبرت گرفتن از تاریخ است، به شرط آن که فرد اهل سیاست، بخواهد بیاموزد و اشتباهات قبل را از نو، تکرار نکند.

میدان انتخابات

انتخابات، میدانی برای هر شهروند ایرانی است تا قدرت پیش بینی، تشخیص و انتخاب خود را بیازماید و برای آینده وطن خویش در طول چهار سال، یک تصمیم بگیرد. تصمیمی که ممکن است در طول سال های پیش رو، به سبب نوع عملکرد فرد منتخب وی، او را شادمان و راضی سازد یا ناراحت و پشیمان.

فرصت و تهدید

بدین خاطر حضور در انتخابات 29 اردیبشهت 96، یک تفریح، بازی، وقت فراغت و یا پرداختن به یک سرگرمی مفرح نیست که برای لحظاتی فرد را خوشحال کند و بعد از آن، به دنبال انجام کارهای دیگرش برود، بلکه فرصتی طلایی است که می تواند مملکت را به سوی پیشرفت و عزت دایمی ببرد یا تهدیدی جدی است که قادر است بر اثر کهولت سن، غربزدگی، دنیاخواهی، عافیت طلبی و بزدلی سیاستمداران در عرصه های حساس و سرنوشت ساز، کلیه زحمات خالصانه نسل های سه دهه گذشته را به هدر دهد.

سیاستمدار مسلمان

در این میان، فرد سیاستمدار مسلمانی که با ادعای احساس مسئولیت در قبال مدیریت کلان کشور، تأمین رفاه عمومی، دفاع از تمامیت ارضی و ایستادگی شجاعانه در برابر دشمنان غدار، به میدان آمده و شعار صداقت، توانایی، تعهد و ماندن بر سر پیمان با رهبری و امت ولایتمدار سر می دهد، در صورتی می تواند شخصیت موفقی به شمار آید که علاوه بر خلوص نیت و برخورداری از هدف کسب رضایت پروردگار متعال، زمان و مکان را به درستی بشناسد و هنگامی که به تصمیم صحیحی رسید، خودخواهی را کنار گذاشته، ایثارگری پیشه نموده و در لحظه درست، کار درست را انجام داده و به تکلیف الهی خویش عمل کند.

دشواری عبرت آموزی

البته سخن گفتن از «عبرت» کار آسانی است ولی در عمل، با دشواری زیادی روبرو است، مخصوصا برای کسی که در سطح کشور، مدت ها فعالیت و کار کرده و همگان او را می شناسند و حتی برخی از مردم، وی را یکی از شانس های اصلی تصدی مقام ریاست جمهوری، به شمار می آورند.

گل به دروازه خودی

برخی کاندیداهای مدعی اصولگرایی، در انتخابات چهار سال قبل، نتوانستند از خود بگذرند و بر خلاف عهدی که بسته بودند، به خاطر عبور از یکدیگر، در زمین رقیب، قرار گرفته و به دروازه خودی گل زدند و بعضی از آنان به عمد، مرتکب خطای استراتژیک شده، منفعت فردی را منافع ملی ترجیح داده و در این زمینه، نامشان در زمره سیاستمداران تنگ نظر و خودخواه تاریخ ایران ثبت گردید.

دکتر قالیباف و حرکت هوشمندانه

وقتی به وضعیت پیچیده فعلی در فعالیت های انتخاباتی و ورود نامزدهای پوششی دارای ادعای اصلاح طلبی به میدان مبارزه که هزینه سنگینی را به ملت تحمیل کرد، می نگریم در می یابیم که کنار کشیدن آقای دکتر قالیباف به نفع حجت الاسلام آقای سید ابراهیم رئیسی، یک حرکت هوشمندانه، عاقلانه و ایثارگرانه به شمار می رود و اگر آقای مهندس میرسلیم نیز چنین شیوه ای را در پیش بگیرد، یک سنت جالب در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری رقم خورده و از کشیده شدن آن به دور دوم، پیشگیری کرده و در طرف مقابل، کار مردم را در امر انتخاب قطعی، راحت تر می سازد.

کار سخت

این حرکت زیرکانه آقای قالیباف که مسلما پس از مشورت های مختلف با مشاورین زیرک صورت گرفته، کار را بر اردوگاه اصلاح طلبان سخت کرده و پیش بینی نتیجه انتخابات را دشوار می سازد.

زیبایی انتخابات

البته زیبایی انتخابات نیز به روی دادن این گونه حوادث است تا امور، بر خلاف انتظارات دشمنان ملت ـ که منتظر کاهش حضور فعال مردم در پای صندوق های رأی هستند ـ طور دیگری پیش برود و نقشه های شوم آنان را نقش بر آب سازد.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : مقالات

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان