Sunday، 06 October 2024 | یکشنبه، 15 مهر 1403
1 2

گیلانیان : چند روزی بیش نیست که از حادثه حمله تروریستی گروهک صهیونیستی تکفیری داعش، به حرم حضرت امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی و به شهادت رساندن تعدادی از هموطنان روزه دار، گذشته است.

این تهاجم کور و ناجوانمردانه که به فرمان اربابان غربی و دولت های مزدور عربی ـ اسرائیلی صورت گرفت، رویدادی بود که به سرعت در صدر اخبار سیاسی جهان واقع شده و از سوی دوستان جمهوری اسلامی ایران و نیز دشمنانش، با دو دیدگاه متفاوت، مورد توجه قرار گرفت.

ثبات و آرامش پایدار

در این جریان، نیروهای اطلاعاتی، نظامی و انتظامی، با عملکردی مناسب، بساط این فتنه کوچک ـ که از ماهها پیش، برایش برنامه ریزی شده بود ـ را به موقع برچیدند و به دولت های استکباری نشان دادند که ایران، با عنایت الهی، همچنان جزیره امنیت، ثبات و آرامش پایدار است، ثبات و آرامشی که به گواه رسانه های خارجی، حتی در مهمترین و مرفه ترین کشورهای اروپایی و خود آمریکا نیز نمی توان همانند آن را یافت.

برخورد شجاعانه ملت

نکته جالب و عبرت آموز در این ماجرا، برخورد شجاعانه ملت شریف ایران بود که بار دیگر نشان داد ایرانیان، مردمی دلیر و شجاع هستند که هیچ حادثه ناگواری ـ کوچک یا بزرگ، ساده یا پیچیده، درگیری مستقیم یا نیابتی ـ نمی تواند گام های محکم شان را بلرزاند.

شجاعت، به معنای این نیست که به هیچ عنوان نترسیم، بلکه به معنی انجام دادن کاری است که از آن هراس داریم ولی بر ترس خودمان، غلبه می کنیم.

مسلما جنگ، درگیری و برخوردهای نظامی و انتظامی ـ چه در سطح شهری یا فضاهای باز مانند کوه، دشت و بیابان ـ ترس دارد، اما این ملت شریف ایران است که طی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئله ای به نام «ترس از رویارویی با دشمن» را از دل خویش، بیرون رانده و برای مقابله با هر حادثه ای، در هر سطحی و در هر لحظه و مکانی، کاملا آماده و مهیا می باشد.

خاستگاه شجاعت

شاید اکنون جای طرح یک سئوال باشد که خاستگاه این همه شجاعت، کجا است؟

یکی از دلایل شجاعت مردم ایران، تاثیرپذیری عمیق از شجاعت حضرت امام راحل(رض) و پس از ایشان، مقام معظم رهبری است که به طور مستقیم و غیرمستقیم بر روی کلیه اقشار جامعه ـ حتی کسانی که ممکن است نظام را قبول نداشته باشند ـ اثر می گذارد و به آن ها نیز احساس قدرت و مقاومت، دست می دهد.

وقتی «رهبری» از خود شجاعت نشان می دهد، پیروانش را نیز شجاع می کند و به پیش می راند تا به موفقیت برسند. در هر شرکت، سازمان، اداره یا کشور، پیشرفتی که به دست می آید، نتیجه شجاعت مدیران و رهبران آن است که می دانند در مقاطع حساس و سرنوشت ساز، با قاطعیت تصمیم بگیرند و با سرعت و دقت نیز آن ها را اجرایی و عملیاتی کنند.

قدرت ولی فقیه

هنگامی که به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، که بعد از آن حادثه انجام گردید، ایشان جریان تروریستی صورت گرفته را یک «ترقه بازی» نامیدند که نوعی ایجاد امید، احساس محکم بودن و نیز روحیه شجاعت را به ملت ایران القاء کردند که بلافاصله نتیجه اش، در صحبت های مردم به هنگام مصاحبه های تلویزیونی خود را نشان داد که بسیاری از مصاحبه شوندگان از اصطلاحاتی که رهبری تولید می کنند، به خوبی استفاده می نمایند و همین مسئله است که دشمنان را نسبت به قدرت ولی فقیه، به شدت حساس کرده و کلیه نیروهای خارجی و داخلی شان را در جهت حمله به اصل ولایت فقیه، بسیج کرده اند و سعی دارند تا از توان بسیج کنندگی و بازدارندگی آن بکاهند.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : مقالات

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان