محمدحسین قربانی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی از جمله حوزه های بسیار مهم کشور و به ویژه در استان گیلان است اظهار داشت: رسیدگی به مشکلات دانشگاه علوم پزشکی جزو وظایف ذاتی و تخصصی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی است.
وی با بیان اینکه مشکلات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نتیجه مدیریت ناکارآمد آن است گفت: نظر بنده بدون هیچگونه نگاه سیاسی و وابستگی نسبت به شخص و حوزه ای خاص و تنها با هدف پیشرفت امور مربوط به مردم در جهت رفع نابسامانی ها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان در استان گیلان است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مقایسه با سایر استان ها از بیشترین حجم مشکلات در بدهکاری، نارضایتی هیئت علمی و پرسنل این دانشگاه، عدم ارائه خدمات مناسب و به موقع و تامین نیروهای انسانی متخصص در بیمارستان ها برخوردار است.
قربانی گفت: بیمارستان پورسینا به عنوان قطب تروما کشور درگیر معضلات و مشکلات غیرقابل تصوری است که باعث سردرگمی و تشدید مشکلات مردم در حوزه بهداشت و درمان شده است که تمام این موارد نشان دهنده ضعف شدید مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در تعامل با وزارت بهداشت و درمان است.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با بیان اینکه مشکلات دانشگاه علوم پزشکی گیلان مربوط به یکی دو سال اخیر نمی شود افزود: بیمارستان های استان گیلان با گذشت 38 سال همچنان به صورت جزیره ای عمل می کنند و ما نتوانستیم یک روند رو به پیشرفت و مدیریت بحران مناسب را در دستور کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سایر استان های مجاور به مراتب عقب تر است گفت: سایر استان ها بر خلاف گیلان از ظرفیت و توانمندی علمی کمتری برخوردار هستند ولی مشکلات و نارضایتی مردم و میزان ناهنجاری ها نشان دهنده عملکرد ضعیف حوزه سلامت در استان گیلان است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به دریافت مجوز بیمارستان هزار تخت خوابی برای استان گیلان افزود: اهمیت این موضوع در عملیاتی شدن، جلوگیری از هدر رفتن هزینه ها و مدیریت صحیح منابع در بیمارستان های استان گیلان است که موجب تجمیع آن ها به صورت یک بیمارستان جنرال می شود.