گیلانیان : مدیرکل تأمین اجتماعی استان گیلان بابیان اینکه تأمین اجتماعی از سال ۵۴ خدمتگزار مردم ایران است گفت: ۴۹ درصد مردم گیلان تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند.
جمیل حق پرست در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر رشت اظهار کرد: ۱۹ تا ۲۵ تیر هفته تأمین اجتماعی و روز ۲۵ تیر روز تأمین اجتماعی و بهزیستی را به همه تبریک می گویم.
وی بابیان اینکه انسان از بدو خلقت به دنبال امنیت بود گفت: به مرور و با تغییر در زندگی و جوامع بشری نیاز به امنیت ابعاد جدیدی پیدا کرد و انسان نیاز به امنیت سیاسی اجتماعی نظامی و بیماری ها حوادث و ... پیدا کرد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان گیلان با اشاره بر اینکه چنین مواردی امنیت اقتصادی خانواده را به هم میزند گفت: در یک کلام انسان نیاز به تأمین اجتماعی پیدا کرد و در چنین مواقعی افراد با پرداخت حق بیمه می توانند خود را در برابر مشکلات بیمه کنند.
حق پرست بابیان اینکه تأمین اجتماعی حافظ کرامت انسانی است تصریح کرد: از سال ۱۳۰۹ با ایجاد وزارت طرق و شوارع صندوقی برای حفظ امنیت شغلی کارگران به وجود آمد و نهایتاً در سال ۵۴ این مهم به شکل تأمین اجتماعی درآمد و امروزه با اصلاحاتی ما مشغول ارائه خدمات هستیم.
وی افزود: بر اساس قانون هیچ کس نباید از پوشش بیمه ای خارج باشد، کلیه کارفرمایان باید با پرداخت بیمه اعضای خود را بیمه کنند، بر اساس قانون در ازای دریافت حق بیمه از بیمه شدگان سازمان موظف است تعهداتی به این قشر ارائه دهد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان گیلان با اشاره بر خدمات کوتاه و بلندمدت سازمان گفت: غرامت نقص عضو، هزینه کفن ودفن، مقرری بیمه بیکاری، مستمری های بلندمدت بازنشستگی از خدمات این سازمان است که سازمان موظف است افراد را در زمان ازکارافتادگی تحت پوشش قرار دهد.
حق پرست بحث ارائه خدمات درمانی را یکی دیگر از مواردی دانست که سازمان این بخش را با مدیریت مستقل در استان ها ارائه می کند و ادامه داد: بیمارستان رسول اکرم (ص) یکی از افتخارات این مجموعه است و به صورت صد در صد رایگان به ارائه خدمات می پردازد.
وی بابیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی تلاش می کند امنیت خاطری برای اقشار مختلف جامعه اسلامی فراهم کند یادآور شد: ۴۹ درصد از جمعیت استان تحت پوشش خدمات سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد و ما افتخار می کنیم که خدمت گزار مردم گیلان هستیم.