گیلانیان : تولید فندق در رودسر امسال نسبت به سال گذشته افزایش می یابد.
احسان الله مشتاق با اشاره به اینکه رودسر قطب تولید فندق در کشور است،گفت: برداشت فندق در این شهرستان هم اکنون در حال انجام است.
وی افزود:برداشت فندق از اواخر تیرماه آغاز می شود و تا مهرماه ادامه دارد.
مشتاق با اشاره به اینکه به دلیل نبود سرمازدگی،امسال شاهد افزایش تولید فندق در رودسر هستیم،خاطر نشان کرد: سالانه ده هزار تن فندق در رودسر تولید می شود و پیش بینی می شود امسال این میزان افزایش یابد.
مدیر جهادکشاورزی رودسر ادامه داد:این شهرستان 8هزار نفر فندق کار دارد و پایین بودن حد غرامت نسبت به تعرفه بیمه از مشکلات فندق کاران این شهرستان است.
وی تصریح کرد:فندق رودسر از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است و توسعه صنایع تبدیلی در این محصول می تواند ارزش افزوده فروش فندق را به فندق کاران برگرداند.
مشتاق با اشاره به پراکندگی باغات گفت:رودسر 12هزار و 700هکتار باغات فندق دارد و به علت نبود سرمازدگی امسال شاهد تولید مناسب گردو در این شهرستان هستیم.