Sunday، 08 February 2026 | یکشنبه، 19 بهمن 1404

مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان در نخستین کارگاه آموزشی مفاهیم اولیه استارت آپ در شهرستان آستارا گفت: تاکنون 300 شرکت در مرحله پیش رشد، رشد، پسارشد و کانون شکوفه های خلاقیت در پارک علم و فناوری استان گیلان به ثبت رسیده و در حال تولید ایده هستند.

علی رضا آکوشیده پیش از ظهر امروز در نخستین کارگاه آموزشی مفاهیم اولیه استارت آپ در سالن اجتماعات مرکز رشد واحدهای فناور این شهرستان اظهار کرد: رسالت پارک های علم و فناوری حمایت مالی از ایده های دانش محور با قابلیت تولید محصول است.

وی با اشاره به اینکه پارک های علم و فناوری در سه مرحله پیش رشد، رشد و پسارشد از ایده ها و طرح های دانش بنیان با پرداخت تسهیلات حمایت می کند، تصریح کرد: برای دانش آموزان و افراد زیر 30 سال در قالب کانون شکوفه های خلاقیت تا سقف 15 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض پرداخت می شود.

مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان با تصریح براینکه در مراحل بعدی به صاحبان طرح و ایده های دانش بنیان تا سقف 80 میلیون و 500 میلیون ریال تسهیلات پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: در صورت اجرایی شدن طرح ها و ایده های دانش بنیان، یک سوم تسهیلات مذکور از متقاضی دریافت می شود.

آکوشیده ایده های مبتنی بر فناوری، داشتن بازار فروش و داشتن تیم کاری قوی را از شرایط دریافت تسهیلات مذکور دانست و بیان کرد: در صورت نیاز متقاضی به تسهیلات بیشتر جهت اجرایی کردن طرح، پارک می تواند او را به منابع مالی بالاتر معرفی کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 300 شرکت در مرحله پیش رشد، رشد، پسارشد و کانون شکوفه های خلاقیت در پارک علم و فناوری استان گیلان به ثبت رسیده و در حال تولید ایده هستند، گفت: 25 درصد از این شرکت ها طرح های خود را در زمینه های مختلف نظیر کشاورزی، صنعتی و گردشگری به ثبت رسانده اند.

مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان به برگزاری دومین کارگاه استارت آپ با محوریت ظرفیت های مرزی موجود در شهرستان آستارا در مهرماه جاری اشاره کرد و افزود: از مرز این شهرستان می توان به راحتی محصولات تولیدی دانش بنیان را به کشورهای حوزه دریای خزر صادر کرد./ منبع : فارس

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان