اختصاصی گیلانیان : حال دانشگاه علوم پزشکی گیلان چندان خوب نیست و بیم آن می رود به زودی به کما برود !فقط باید دعا کرد به مرگ مغزی مبتلا نشود ؟!
از این رو فارغ از هر نو جبهه گیری و جناح بندی لازم است همه متولیان استان اعم از نماینده ولی فقیه ، استاندار ، نمایندگان ، سازمان برنامه بودجه و حتی خیرین هر چه سریعتر دست به کار شوند تا این بیمار مشرف به موت را نجات دهند که نجات این دانشگاه نجات استان و کشور است .
شدت بیماری این دانشگاه به حدی است که این روزها مدیران خدمات رسان آن به استناد «الغریق یتشبث بکل حشیش» مثل انسان در حال غرق شدن نومیدانه به هر سو دست و پا می زنند بلکه بتوانند دست دانشگاه را به درخت چه عرض شود ، به گیاهی بند نمایند تا از غرق شدنش جلوگیری نمایند ولی چه سود که از (این ستون به آن ستون) شان هم (فرجی) ایجاد نمی کند و ناگزیر شدند بعنوان مسکَن برای مدتی بس کوتاه صورت مسئله را پاک نمکایند !
با توجه به وضع موجود بیم آن می رود بیماری موجود دانشگاه علوم پزشکی به زیر مجموعه حیاتی آن سرایت کند و پیامدهای ناگواری را باعث شود که شرح و بسط آن به صلاح نمی نماید .
مدیری می گفت : وقتی این دانشگاه را با بیش از 500 میلیارد تومان بدهی تحویل می دهند کاری از هیچ مدیری ساخته نیست بنابراین باید همه دلسوزان استان آستین همت را بالا بزنند و نسبت به رفع این معضل اقدام نمایند که در صورت تعلل ممکن است به معضل لا ینحل و مسئله ساز تبدیل شود .
هم اکنون باید اقدام کرد وگرنه فردا دیر است . پس سخن کوتاه باید والسلام