Sunday، 16 February 2025 | یکشنبه، 28 بهمن 1403
1 2

گیلانیان : معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه مردم ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به وحدت و انسجام دارند، خاطرنشان کرد: ناامید کردن مردم از هر تریبونی، به معنای حرکت در مسیر خواسته های دشمن است.

دکتر حسینعلی امیری عصر امروز در نشست با علما و روحانیون استان در سالن غدیر استانداری گیلان ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و با بیان اینکه انقلاب اسلامی با پشتیبانی و حمایت مردمی به پیروزی رسید، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با مدیریت و درایت های معمار کبیر انقلاب و حمایت های مردمی شکل گرفت .

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) نیروی هوایی، ارتش و کارگزارانی به ظاهر در حکومت نداشت ،گفت: تنها پشتوانه امام خمینی(ره) در مسیر پیروزی انقلاب مردم بودند و با این قدرت توانست رژیم شاهنشاهی را که مورد حمایت های استکبار و ایادی آن بود را مغلوب کند .

معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: پس از تشکیل دولت موقت نیز دشمن جنگ های گروهکی را علیه کشور راه اندازی کرد که این بار هم انقلاب از عهده این مشکلات سربلند بیرون آمد .

امیری با اشاره به جنگ هشت ساله دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی ما تنها با صدام درگیر نبودیم بلکه جنگ هشت ساله جنگ با استکبار بود، پیشرفته ترین اسلحه ها، تانک ها و تسلیحات نظامی در اختیار صدام بود. همچنین برخی از کشورهای منطقه حتی خاک کشورشان را در اختیار صدام برای نابودی ایران قرار دادند اما جوانان غیور ایرانی با تکیه بر ایمان در این جنگ نابرابر پیروز شدند.

وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها در گذر گردنه ها توان مقاومت ندارند و به ورطه سقوط می افتند، خاطرنشان کرد: تنها جمهوری اسلامی ایران بوده است از ابتدای انقلاب تاکنون با مقاومت مردم و تلاش مسئولان از این گردنه های پر پیچ و خم به سلامت عبور کرده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه ملت ایران همواره از گردنه تاریخی انقلاب عبور کردند، گفت: در برهه کنونی نیز دشمن با هدف کردن انسجام و وحدت ملی بدنبال آسیب رساندن به انقلاب است، لذا باید همه در کنار هم باشیم و وحدت ملی را حفظ کنیم.

امیری با اشاره به ابراز علاقه کشورهای متعدد خارجی برای سرمایه گذاری در ایران خاطر نشان کرد: امروز جامعه جهانی متوجه شد که ایران یکی از کشورهای تعیین کننده در منطقه است.

وی با اشاره به کاهش نرخ تورم 46 درصدی در گذشته و تبدیل آن به تک رقمی در حال حاضر تاکید کرد: با وجود تاثیر کاهش 50 درصدی قیمت نفت بر کشورهای دیگر، در ایران توسعه همه جانبه عمرانی و اقتصادی با شتاب هرچه بیشتر درحال پیشروی است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور سرمایه های اجتماعی را از مولفه های اصلی قدرت ملی دانست و گفت: سرمایه های اجتماعی و قدرت ملی می توانند موجب ایجاد اعتماد عمومی و استقلال و تمامیت ارزی کشور شوند. امیری با تاکید بر اینکه علما و طلاب در قدرت ملی و حفظ سرمایه های اجتماعی نقش تعیین کننده ای دارند، گفت: روحانیون در جامعه ما دارای پایگاه اجتماعی هستند.

وی با تاکید بر لزوم حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی، گفت: امروز که دشمن اقتصاد ما را نشانه گرفته است باید انسجام و وحدت ملی خود را همچنان حفظ کرده و آنان را مانند سال های قبل از رسیدن به نقشه های شوم خود بازداریم.

معاون امور مجلس رییس جمهور با بیان اینکه مردم ما بیش از هر زمان دیگر نیاز به وحدت و انسجام دارند، خاطرنشان کرد: ناامید کردن مردم از هر تریبونی، به معنای حرکت در مسیر خواسته های دشمن است.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان