گیلانیان : پروژه بی آر تی رشت که یک روز با اقدام نسنجیده شهردار توسعه طلب رشت در میان هورای برخی از رسانه های حامی و حمایت بی چون و چرای رییس کمیسیون حمل و نقل و شورای ترافیک شورای چهارم و سکوت شورا نشین نشینان اجرا شد بالاخره ناکام ماند.
علیرغم اعتراض های بازاریان و شهروندان در مورد این پروژه و همچنین درختان قطع شده خیابان امام، جماعتی تبلیغ ها کردند که در خیابان 90 سال پیش رشت شاهکاری به مرحله اجرا گذاشته شد که باعث درخشندگی رشت در میان شهرهای ایران شود .
پروژه ای که با غوغا سالاری به اجرا گذاشته شده بود در نهایت بی خبری و سکوت شرم آور برخی از شورا نشینان جمع آوری شد و کسی از رییس کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای چهارم سوال نکرد چگونه حاضر شدی این همه ضرر به شهروندان رشتی وارد نمایی و خم به ابرو نیاوری ؟!
خبرگزاری فارس در این مورد نوشت : اجرای اتوبوس بی آرتی رشت در سوم خردادماه سال ۹۴ با حواشی های متعددی همچون قطع شبانه ۳۷ اصله درخت کهن سال و اعتراض کسبه ساکن در مسیر انجام شد.محمدعلی ثابت قدم شهردار سابق رشت و کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای چهارم اصرار فراوانی به اجرای این پروژه داشتند
از شب سوم اسفندماه سال امسال جمع آوری نرده های خطوط بی آر تی به دستور شورای پنجم رشت در حال جمع آوری است و در این میان شهروندان نظاره گر هدر رفتن هزینه های مادی و معنوی هزینه شده برای اجرای این پروژه هستند.
گلایه دیرهنگام رییس شورای اسلامی شهر رشت در جای خود بی بدیل است که خواندن دارد :رئیس شورای اسلامی شهر رشت در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت اظهار کرد: اجرای پروژه بی آر تی مصوبه شورای چهارم رشت را به همراه نداشت !.
سید امیرحسین علوی با ابراز گلایه از اتفاقات پیرامون خطوط بی آر تی رشت گفت: اجرای بی آر تی در مسیری که جزو ورودی اصلی شهر است اشتباه محض بود.
وی افزود: اجرای بی آر تی در شورای سوم مطرح شده بود و در شورای چهارم تنها یک ردیف بودجه برای آن در نظر گرفته شد.
علوی با بیان اینکه اجرای بی آر تی نیازمند مصوبه شورای چهارم بود تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورا هر پروژه ای که مصوبه آن مربوط به شورای ادوار قبل تر است برای اجرا در شورای جدید نیازمند تصویب دوباره بوده و این مهم درباره پروژه بی آر تی رشت نادیده گرفته شد.
آیا عذر بدتر از گناه رییس شورا که در شورای چهارم حضور داشت و می توانست به راحتی مانع اجرا یا حد اقل با ارائه دلایل فنی مانع اجرای آن شود و یا اجرای آن را به تاخیر بیندازد و مشمول از این ستون تا آن ستون کند و یا حد اقل با لابی ها، مثل سایر لابی ها مانع تصویب بودجه آن شود پس از قریب حدود 2 سال - نوشدارو بعد از مرگ سهراب می شود - از عدم فایده آن صحبت و ابراز گلایه می کند !؟
جای تاسف دارد که در قبال زیان وارده به شهروندان رشت فرامرز جمشیدپور، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری رشت در گفتگو با ایرنا با افتخار اعلام می کند : "شهرداری با جمع آوری این نرده ها هزینه ای متحمل نشده" .
وی ادامه می دهد : شهرداری رشت برای نصب نرده ها در مسیر میدان حشمت تا فرهنگ، 600 میلیون تومان و علاوه بر این مسیر به اضافه سایر مسیرها در مجموع برای 2 هزار و 800 متر نرده، کمتر از 2 میلیارد تومان هزینه کرده که بر اساس توضیحات داده شده، شهرداری با جمع آوری این نرده ها، هیچ هزینه ای را متحمل نشده است.
درست است که به قول آقای جمشیدی خیلی چیزها از جمله آنچه در زمان ریاست ایشان اتفاق افتاد برای شهرداری هزینه نیست ولی فراموش نشود که این قبیل هزینه ها از جیب شهروندان باید تامین شود !!